За тестов сама си закажуваш. И матичен гинеколог не дава упат за него, на приватно се прави со 3 боцкања (на гладно, после 1, после 2 часа од пиење...
Да бела точка е, кога ќе ја фати града и како влече многу боли, си плачам додека цица, повеќе боли и од разранети брадавици. Вчера се измолзував на...
Леле жити се. Ако така гледаш хемофилусот може и менингит да предизвика. Стрептокус пиогенес да, антибиотик мора, бета хемолитички е, иако верувам...
Знам кое е девојчево и чие е, не би на форум секако, си има проблем да, родителите се генерално ок ама некако како да не го прифаќаат баш проблемот.
Породена сум пред 9 месеци пред 2 месеци добив нормачна менструација не обилна без болки...после 20 дена пак добив исто се нормално и сега на 30ти...
Тргнав се што мислев, ама скроз не се повлече...и пак и се појавуваше. И никако да сфатам од што е. Еве сега дали е повлечено дека ја пресоблекувам...
И јас со години немав нарачувано , но имаа еден крем за лице и тело убав тоа само знам дека остана убав производ
По колку пари ги дарувавте кумовите?
Има повеќе верзии коj би стоел зад симулација, јас мислам дека умот е симулатор на материјалниот свет. Се е ум, останатото е илузија, слично на...
Зошто се слаби,вљубени,милион причини .Зошто немаат свое јас,зошто така по навика тераат долго време,јас не држам никој на сила зошто не е убаво ,се...
Да не ме допрат во животот повеќе,колку сакаат да се добри .
тоа е синастрија на две личности мислам дека, не знам дали можеш да нарачаш книга или можеби има но не знам каде, но можеш да отвориш сама на нет...
Здраво, ова го пишувам во 4:30 наутро, би сакал да се представам (за сега анонимно но ке видам за понатаму) момче сум - 20 години. Се започна кога...
Бела точка имаш на брадавицата? Ако да, точно знам каква болка е. Јас имав со првото дете на двете гради од кои само ма едната многу ме болеше. Се...
За да немаш проблеми,на дистанца и ти биди како она кон тебе и толку .Ќе си губиш нерви само на неа . Инаку те сфаќам,си мислела дека се е во ред а...
Ендомак,моја препорака.
Uzivaj ke ima i dogodina popusti (fingers)
Tolku se plaka sekade, plus minus zavisi od koja ketering firma. Ne sporeduvaj so gradinka, pomali obroci se.
Dali si prsnala silvertus i acidosalus vo tvojot nos? Ako ne podobro ne prskaj ke ti padne nos. A znaes zosto se vika steptokoka pneumonie? Zosto ako...
Nos tecenje ne e bolno dete. Na site ni tece nos pa ne sme bolni. Site odat so rasteceni nosovi. Ne se odi samo ako temperatura ili dijarea,...
Separate names with a comma.