Преболно е, јас претпоследниот пат Господ го видов, никако не искачаше па на крај Јасна ја викнав на помош. Последниот пат брзо искочи среќа. Два...
[MEDIA]
А во кафич или кафана треба да почне човек странски јазик да зборува(англиски или германски,што да е), и да се прави дека е странец и дека не е од...
Ајде едно интересно прашање. По колку дена во градинка следело првото разболување? :drunk: Ќерка ми беше само 4 дена и денес веќе гледам мрсулчиња и...
Глупости се тоа. Па на преглед кога одат, докторка/сестра , може да имаат добиено. А бебето , да се исфрли е скроз нормална појава, бидејќи се чисти...
Истото го имс во видеото погоре. Или такс или со солена топла вода и после се трие со пешкир ама не насилно. Може да не искочи од прв пат. Ама штом...
[MEDIA] [MEDIA]
Можеш да подржиш газичка натопена со маслиново масло во прслукот да ти постои на градата некое време да омекне местото. После со пешкир да истриеш...
Мене ми дојде една тетка на двапати на работа демек за некој манастир во струшко, и еднаш и дадов 20 денари и ми даде една свеќа како за здравје, а...
Ние имавме стомачен а столицата 3 дена течна беше, во аптека ми дадоа диастоп пробиотик одма се регулираше сточицата. Од електролити ОРС да пробаш...
Малиот има скоро 2 години, бевме на одмор и таму настина, носето затнато и температура крена до 38.8. После почна и столицата да е потечна. Веќе 5 ти...
За тестов сама си закажуваш. И матичен гинеколог не дава упат за него, на приватно се прави со 3 боцкања (на гладно, после 1, после 2 часа од пиење...
Да бела точка е, кога ќе ја фати града и како влече многу боли, си плачам додека цица, повеќе боли и од разранети брадавици. Вчера се измолзував на...
Леле жити се. Ако така гледаш хемофилусот може и менингит да предизвика. Стрептокус пиогенес да, антибиотик мора, бета хемолитички е, иако верувам...
Знам кое е девојчево и чие е, не би на форум секако, си има проблем да, родителите се генерално ок ама некако како да не го прифаќаат баш проблемот.
Породена сум пред 9 месеци пред 2 месеци добив нормачна менструација не обилна без болки...после 20 дена пак добив исто се нормално и сега на 30ти...
Тргнав се што мислев, ама скроз не се повлече...и пак и се појавуваше. И никако да сфатам од што е. Еве сега дали е повлечено дека ја пресоблекувам...
И јас со години немав нарачувано , но имаа еден крем за лице и тело убав тоа само знам дека остана убав производ
По колку пари ги дарувавте кумовите?
Има повеќе верзии коj би стоел зад симулација, јас мислам дека умот е симулатор на материјалниот свет. Се е ум, останатото е илузија, слично на...
Separate names with a comma.