Од каде да купам свадбарско фустанче за дете 2 години, ама да не е со тул :D
Јаки сте :rofl::rofl::rofl::rofl:
Од каде можам да земам каталог од орифлејм?
Дали овие љубичици што сега се продаваат цветаат преку зимата?
Potreben mi e defektolog ,ke ve molam preporaka od lichno iskustvo ,MN teshko da se najde navistina defektolog sto ke se potrudi so deteto
Дали некој има ставано нанокомпозитни пломби ? Горните заби ми се малце разделени па размислувам за со пломби да корегирам
Ма каде сум рекла дека нема "попреченост". Само направив споредба со попреченоста кај луѓево кои кријат толкава злоба. Реков дека тоа е поголема...
Не е касно на 30 години ако имаш желба. Луѓе над 40 г се селат и почнуваат живот од нула кој по Европа кој прекуокеански ( ова од лични примери што...
Не сум девојче, жена сум. И не знам зошто се натегаш со мене, навистина. Мајките со деца со попреченост ја имаат целата поддршка од мене. Се...
Само за кафе пијање ќе дојде од толку далеку? Нема шанси. Како бе тоа пријател ти бил а не се знаете уште лично, не сте се виделе. Осигурај се прво...
Ако тебе ти е удобно со него, терај. Ако имаш доверба во него и ако се осеќаш психички зрела. А дека пријателството ќе ви се наруши, тоа скоро па...
Pa Jasno....ovde na temata ta treba da SE objavat prevaranti te..a ne da SE reklamira ...
Два пати менував еднаш јас еднаш сопругот. Две различни компании и во двата случаи беше преку Finanzamt. И не беше тешко, се си пријавив од дома...
Исто и јас се прашувам за Ана.Веднаш застана и на сцена,мислам да,животот продолжува ама некако ептен брзо и помина и се врати во нормала.Ништо не е...
Да, вреди. Ама за жал во мојот случај е тешко на мои 30 години а сакам ама немам ни можност ни помош каде да одам...A од секогаш многу сум сакала...
Извини невнимание на мажот е ако некој те силува скраја да е,да се направи намерно, не она- со пукнат кондом треба бокс во лице.Ова е најголемо...
Имам 50 купено од Тему :D нема што да се мислиш, па од кај и да купиш и они од таму ги купуваат :)
Potos Kako postapuva sudot sto treba da mi prate
Dali e potrebno da dadam odgovor na tuzbata. Bidejki Tuzbata ja primiv na vrata licno so potpis .
стРела
Separate names with a comma.