екЛер
Мислам дека излезен е Знам дека нели животот продолжува ама нон стоп ми боде очи онаа другава придружен вокал што беше со нив ,Ана , од одма цело...
Дали во игротека Томи има некој што ги надгледува децата во делот за децата?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Да ми предложите некое лабаво местенце за пијачка ама и мезе, храна ко пилешки прсти, така нешто за уз пијачка. Нешто ко Глуво куче
I'ma stvari koi sinovite si gi kupija licno so svoi pari I licno gi koristat
Нема. Не убија медиуми, здравство, живот:tmi: @Katie90 може ли лп да ти пишам за кратка докторска консултација8-|
Помагајте мојата дама денес прави 5 месеци, денските дремки траат 20 минути , сега едвај заспа со плачење ноќе се буди по 3/4 пати заспива во раце ,...
@DaisyDoo Имав позитивен тест 8-9 дена пред термин за добивање. Циклусот ми трае 31-32 дена. Со еден единствен однос на средина од циклус. Бебе цело...
Има некој во темава што визуелизира, медитира, манифестира, и такви мити работи? :D
Пред да останам трудна со првото сакав 3 деца да имам. Ама откако се породив и видов колку е тешко мајчинството/родителството, едвај се наканив за...
Бела 14 дена бевме на море и сите 14 беше таков. Ни се тераше ни се водеше. Мислевме дека кога ќе му легне промената после трети или четврти ќе...
@fragaria продавам Количка Bexa Ideal 3 vo 1 и вклучува: Спортско седиште, корпа и транспортер. Алуминиумски рам со тркала полнети со гел што не...
Зошто живеете заедно? Бидете си посебно и нема да се нервираш толку. :D
Нашиве година во септември прават. Направи мојава де. Д3 се дава до година. Затоа и примаа цело лето.
Појдете, сами ќе си процените. Членката праша , јас ја насочив. Јас сум задоволна од неа.
Ако те прашаат уопште за парите, ќе кажеш дека си ги истрошила и готово.
Нема врска што не вложил пари. Има право на пола на се што ви е стекнато во брак. Ако немаш пари на сметка, нема за што да се грижиш.
Пак пуштена дома :sweat: Никакви контракции, мирно си е се...
Епа и ти седиш кај неа, си се осеќа блиски сте не мора да чека покана сака да ти се најде да ти помага. Она така може си го гледа тоа. Да ја нема,...
Separate names with a comma.