На кое место го стави? Мене маж ми кога ме боцкаше во рамо Клексан изгледа погоди некој крвен сад и имав огроомен хематом. Земи Лиотон гел и мачкај...
Дали сте вие навистина во врска? или ти си претпоставуваш? тоа што сте имале односи не е никаква гаранција дека тој е во врска со тебе. Реално многу...
Штета за Винчини и чудно како никој ништо не искоментира досега. Се знае што го предизвика пожарот?
Нема зошто да не е во ред, ама зависи од фустанот- ако е скроз бел, не оди баш. Со шампањ бело би одело.
Првите 2 месеци по 40минути-саат ми седеше бебка на цице, нејќеше цуцла лажалка само со цице се смируваше и си заспиваше па ќе се подразбуди ќе цицне...
Каде има попуст? Задоволна сум од сјаевите сакам и други нијанси.
Да, излупени, на правоаголни парчиња. Можеш и на коцки поситни.
Мене матичната ми кажа дека они одредуваат кај кој треба 2кај кого 3боцкања а не дека нешто е добро, нешто не. На они мислам на гинеколозите
Gaslighting е страшна работа, само треба да знаеш кога да го исклучиш светлото.
Дали барате совети и од кого? Дали можеме самите да решиме сè? Дали кога ќе побарате совет, седнувате да размислите дали е тоа попаметно од она вие...
560
555
40 е премалку а 80 премногу (за мене) така да ни едно ни друго Сарма или полнета пиперка?
Еве вака ми прави сега мене Цело време сака да стои на цице некако Др кажа цицката не е лажалка Да пробам со лажалка Ама се турка не сака никако...
Ај примети, дали даваш жолчка тогаш. Јаде жолчка без проблем, дента жолчка јадела коа вака се исфрли. Ќе приметам и јас дали е од тоа, следно јадење.
Па што не изнакупив, ќе купам и тоа :D Мене ме чуди што знае ете да се исчисти, до моментот да мислиш еве готово нема веќе да има ништо и ете ти ја...
Добар шминкер во Штип за невестс? И колку пред свадбс треба да закажам? Свадбата ни е во Март. :inlove:
Дали е во ред како невеста да облечам крем чевли? Бидејќи сакам и после свадба да ги облечам некаде.[ATTACH]
Аграрна политика каков предмет е ако сака некој да каже и дали е лесен?
Мислење за предметот бизнис етика ?
Separate names with a comma.