onlajn stranata sekoj mesec imaat nov katalog
Тоа е да, штом стане сабајлечки ќе вежбаме вртење назад. Макар што он сега е во фаза на седење и ич не сака ни на стомак ни на грб преку ден, само да...
Млада е Тање бе, 39 има, помала од тебе :lol: Плус тоа, ја не се сомневам оти нема шанси кај типот норвешки, ќе биде норвешка снаа и тоа за брзо...
[ATTACH]
Абе од вакви ко тебе патиме ние од свекрви, учени од мали "трпи има полошо" Ела ти породена со царски со еден куп нус појави од анестезија, со...
здраво ако може да споделите искуство или пак ако сте слушнале како е со работата и платата во жан митрев како медицинска сестра без претходно...
Ако вака го лаже и норвежанинот, не идеме на гости у Норвешка изгледа. Освен ако и тој нема 60. :D Да не се разбереме погрешно, неам ништо против...
Од каде да купам свадбарско фустанче за дете 2 години, ама да не е со тул :D
Јаки сте :rofl::rofl::rofl::rofl:
Од каде можам да земам каталог од орифлејм?
Дали овие љубичици што сега се продаваат цветаат преку зимата?
Potreben mi e defektolog ,ke ve molam preporaka od lichno iskustvo ,MN teshko da se najde navistina defektolog sto ke se potrudi so deteto
Дали некој има ставано нанокомпозитни пломби ? Горните заби ми се малце разделени па размислувам за со пломби да корегирам
Ма каде сум рекла дека нема "попреченост". Само направив споредба со попреченоста кај луѓево кои кријат толкава злоба. Реков дека тоа е поголема...
Не е касно на 30 години ако имаш желба. Луѓе над 40 г се селат и почнуваат живот од нула кој по Европа кој прекуокеански ( ова од лични примери што...
Не сум девојче, жена сум. И не знам зошто се натегаш со мене, навистина. Мајките со деца со попреченост ја имаат целата поддршка од мене. Се...
Само за кафе пијање ќе дојде од толку далеку? Нема шанси. Како бе тоа пријател ти бил а не се знаете уште лично, не сте се виделе. Осигурај се прво...
Ако тебе ти е удобно со него, терај. Ако имаш доверба во него и ако се осеќаш психички зрела. А дека пријателството ќе ви се наруши, тоа скоро па...
Pa Jasno....ovde na temata ta treba da SE objavat prevaranti te..a ne da SE reklamira ...
Два пати менував еднаш јас еднаш сопругот. Две различни компании и во двата случаи беше преку Finanzamt. И не беше тешко, се си пријавив од дома...
Separate names with a comma.