Ѕверски добра пегла за коса. :emo: Да знаев дека толку добро ќе ми ја пелга косата, немаше толку да се мислам. [ATTACH]
Колку карти, толку ранци. Што ќе носиш, е твој избор, што ти е попрактично тоа носи. Ранец, ќеса, торбица... Течности (шминки) некои аеродроми те...
дали пред да го земете го пробавте? имаат во скопје дуќан? како се со цени?
Ne sakam da se zamaram so toa. Ne ziveam vo minatiot vek kako nekoi. Ragjam za sebe i za mazot, a ne za negovata familija.
Другар ти има проблем со зависност од коцкање, чисто заклучок од болдиранава информација. Обично со таков проблем лажењето оди рака под рака....
Зависи каде и колку среќа имаш, ама да друго е пар друго сам
Ние рентавме привремен стан со нула платни листи, кој беше опремен и чини повеќе, секако нели. Празниот стан кој може да трае подолго и е ппевтин е...
Припази малку што пишуваш, децата не се виновни за ништо. Човекот кој го сакам дали ќе има дете или не е најмал проблем и немам таков глупав...
Епа коментирате на нешто само да се каже еве пишав, после се губите у коментарите. Прочитај зошто ми пиша и од како стигна до овој одговор.
Јас го пуштив после 2 недели
Имај на ум дека грото станови се празни и многу тешко некој ќе ти рента стан без најмалку 6 платни листи. Подобро да најдеш некоја соба да делиш...
Женоо како немаш проблем, живееш со бившиот поради непреболени 500 евра, се читаш ли ти ? Си трпела омаложување вербално, си го трпела неговиот син...
Па почекај уште денес па направи рефундација. Ја би направила така
Другарка ја користеше, имаат проблем со спермограмот, па дали ради Zymot или така се погоди не знам, но имаше многу добри резултати, 5 од 5 оплодени...
Секако, колку можам ќе помогнам ;) Јас бев во Вортекс ама не бев задоволна, Мартина ја има на фб со неа да пробаш, мислам дека е добра. Германски со...
Зошто да се срамам? Не живеам во 15ти век. Ти имаш проблеми,јас не. Имам свои ставови кои ти не ги сакаш,повеќе сакаш внимание и тапшање по рамо и...
Nemav od 2.8 no deneska mi dojde izgleda imav biohemiska bremenost i deneska mi dojde posle menstruacija treba da odam na kontrola da vidat za...
I mene za tobreks mi barale recept, vo Eurofarm vo Skopje.
Каде да одам да го сменам моето со некое такво? :rofl::rofl::rofl: Шала на страна не се жалам ПРЕмногу, и мојата знае да се заигра и да можам да...
Ауууу, кој плот твист :rofl: Не ти е срам бе ? @DEFNEDEFO ???? Си живеела под кирија со твојот бивши и пази неговото дете од прв брак оти сте...
Separate names with a comma.