[ATTACH] [ATTACH] Вегетаријански домашен чизбургер со помфрит, од ер фрајер :)
[ATTACH] :)
Може реална слика од скалата? Голема е? Може и пвт.
Секако дека има шанси,на бебе мое на 4+ почна да грепка минимално на допир да се осеќа за брзо излезе па после него уште еден. И јас сум извадила заб...
Oколу 2 месеци.
37+4 царски
Лага ЛПМ се прејадува
Скопје Александар Трајановски е кандидат на ГРОМ за градоначалник на Град Скопје, Ристо Пенов носител на коалиционата листа...
[MEDIA]
[ATTACH]
Лага ЛПМ пее по дома
Кај мене траеше четири дена.
Само една забелешка, докај 6м мислам беше сосем е нормално да легнуваат и да стануваат касни бебињата(може и порано не ме фаќај за збор) ама...
Кога излегоа сите заби. Сега е 2.5 скоро, обично преспива ноќ, се буди 2-3 пати некогаш ама презасива. Ама сеуште има ноќи кога не сака да спие. Во...
Немам ништо против хомосексуалци, ниту против граѓански брак меѓу нив. Од друга страна не ми се допаѓа парадирање по улици и насилни пропаганди на...
Да https://edition.cnn.com/us/live-news/charlie-kirk-shot-utah-death-09-12-25
Епа тогаш да му прснеш спреј за грло? Ако не е од носот тогаш можеби доаѓа од грлото. Има еден многу добар спреј на силвертусс со вкус на јагода....
Која е цената ?
Најголема глупост е да се грижиш за човек кому не му е гајле за тебе,ниту те прашува како си. После две црвени знаменца во врска,третото да ти биде...
Separate names with a comma.