Честитки @Anika55 можеш да ја објавиш новата тема.
Фала ти мила, затоа и ви пишав, никој друг не може да ме разбере, никој што не поминал низ ова не може да разбере :hug:
Секако примав интралипидна, кортико и Nivestim.
Размислувавме и на таа тема ама некако ни нема логика, подобро да посвоиме а и немаме пари. Овој обид нѐ чинеше 4500 евра во Ремедика.
У болница си сеа на пин?
'Cause I don't wanna lose you now I'm lookin' right at the other half of me.... [MEDIA]
Мојата мачка ја боли стомакот, ја видов неколку пати пробува да се олесни ама неможе. Ми се жали мене ама незнам како да и помогнам, да не имал некој...
Минимум 500 ден. ништо не можеш асалнп да најдеш под таа сума, секако. :(
Колку ви е вообичаен буџет за роденденски подарок за другарчиња од градинка?
Многу ми е жал за негативниот тест. Секако испитај преку бета. Не знам колку години имаш, меѓутоа доколку сте во можност размислете и за со донирани...
Така само смирено и ќе биде се во ред, ќе издрзите уште некоја недела :inlove::hug:
Kade moze da najdam ?
Ако односите ги врзваш со емоции - да, не можиш да бидиш пријател со некој со кој си имал односи. Ако не врзваш секс со емоции - можиш да бидиш...
Бевме на доктор вчера, го преслуша и му го виде грлото. Не ми е познат спрејот, ќе го проверам баш. Нема напади да. Не знам како би го исфрлил зошто...
Кое верување е ова?
https://www.encimenci.com.mk/fustan-bebi-chicco-02500322030000 Вака нешто? Или во детски бутици локални да побараш како комплети во кутија што се,...
Еве исто сабајлево Не му давам ад да видиме Седи на цице еве еден саат Тече млекце сабајлево изгледа си надојде дури му излегува од устето ама...
Така е. Опција за покасно тргнување нема. Има опција само тие од јануари ако сакаат порано да тргнат. Исклучок има доколку извадиш документ дека...
Separate names with a comma.