На мали деца до 3 год ептен мала количина се дава.Пола лажичка.Здрав е ама и понатака сепак е полн со шеќери, така да пазете кариес да не фатат...
Веќе не е ни смешно. Ми се плаче, ама навистина ми се плаче. Не заслужуваме држава ние. Кој стигне уринира на нас, буквално ни е изгубена државата...
705
@franca немој само да лајкаш кажи кај е :D
LoganPremimum Алал да ви е. Еве убав и целосен оглас. Побарајте ги на LinkedIn. [ATTACH]
710
А како го давате маџунот на децата? Го давате како сирупче со лажица или?
Епа ете не ми текна за минералите и нивната резистенција и стабилност на повисоки температури. Фала.
Да, леќата ќе биде доволно омекната за да се блендира. И секако ќе се готви на тавче.
Сега во Турција започна новата сезона на есенски серии. Има неколку што ми привлекоа внимание:D прва на листата за гледање ја ставив Gozleri Kara...
Којзнае шо прелив е одма падна |( Не доволно прамени очигледно, бев на корекција ми зеде уште 1000ка и повеќе не ме гледа :@
А за да не изневерува жената што е правилото?
Моето има 3 оброци + 2 ужинки и два пати цица пред прва дремка и навечер за заспивање. Сега со забиве и ноќе се буди за цицање. Ќе стани насабајле...
Внимавајте со медот, тој не е алерген ама може да предизвика болест кај бебиња. Затоа мед строго после 1 годинка, и тоа не само чист туку и во јадења...
Искрено точно не се сеќавам, околу втор месец веќе беше подобар. Моментално ти си во најтешката фаза. Ти кажав и предходно, фрлај формулата ако сакаш...
Мене не ми дадоа ништо да потпишам , само им реков дека ми е многу пат се веќе почнаа мачнините , ќе си продолжам кај матичната. И баш Таше ми рече...
Separate names with a comma.