...кога ќе ти се симне товар од грб. Неделава не можеше подобро да започне.
Тргнав да ти пишувам лп, не може да се прати. Пиши ми кога ќе можеш
Срцуш пресладок. :l: Буце мало, да си уживкате бидејќи времето лета... И јас и ќере сме со дупчиња на образи. :D Свекор ми вика дека дупчињата од...
Pizza Moretti вработува [ATTACH]
Да, за цигарите и мене ми кажаа дека никако не смеам тоа и не смеам да седам ни во просторија со чад или некој да пуши во моја близина. Исто ми кажаа...
Јас ја оставав. Мајка ми баш ми се чудеше како не цицала по 5 минути. Негде накај трет месец дојдовме до тоа брзо цицање, ама ако е нешто...
Tiny baby shop тука :)
@bokace1 Жива здрава лепотицата!! Ајде помина сега ќе се галите...
Прочитав дека ја препорачувате примарк за бебешка облека, каде да ја најдам? Сакам квалитетен памук, бар првите облеки....
@Anatema што направи, правеше бета денес?
Да ти кажам истото ми се случи истиот коментар со првото девојче и тоа беше вака почна да кенка и коментар добив- Што му е, ти си мајка знаеш и...
Јас не знам што е каки боја:D. Ама чевли златни да си купиш, златна ципела на све оди:emo: :D Излегов да шетам куче-истури дожд. Налево круг, цурук,...
Сите се реклама изгледа хаха јас пишав и предходно 1.500 платив во центар за истата услуга кај мене во населба 500ден.
@thinkerbell ќе те тагнам зошто имаме исти проблеми со децава. На мојава 3 антибиотик и шибнаа, луѓе пневмонијава не се смирува. Чекаме два три дена...
Целосно се согласувам, имам блиска пријателка која ми кажуваше ваква слична ситуација, на еден список едни поени или воопшто ги немало студентите, а...
Мајки ако може една консултација,совет од некоја што имала слично или исто искуство..Имам бебе 5+ месеци,цица и дури сега почнавме со вкусови..Ме...
Синсеј е тешка пластика и лепак. Мн лош квалитет.
Ако ти е за утеха, од декември 2023 оди во градинка, беше 1.5 година кога тргна и до ден денес имаме проблеми со одењето, плаче, се влечкаме, но...
Во електронската пријава каде треба да се прикачи документ за деца со попреченост? Има опција само за загинати бранители.. Ве молам некој кој е...
Секој може ако знае како. Од искуство пишувам. Не е до знакот, него колку е умешен дечкото
Separate names with a comma.