Мајка второ дете ми е и незнам што сака,кога ќе почне да кажува тогаш ќе знаеш што сака,а до тогаш само ќе нагаѓаш што сака.:D
Да и јадам образите што ги има :l:
Мајки имам близначиња 2 г и 5 месеци. Во петок сабајле се жалеа на стомаче. Накај 11 саат кренаа тт 38, ги носев на лекар ни рекоа веројатно стомачен...
Кога како. Првата ужина и е млеко и одма заспива со него. За втората јаде нешто. Шмукалче ретко, зошто она се што е каша несака. Ама некое овошје,...
Не, сама го правам , ги печам лешниците ,додавам една лажичка мед и во блендер
281. Amarcord (1973) 8/10 282. The Philadelphia Story (1940) 8/10 283. The Grapes of Wrath (1940) 7/10 284. Mogambo (1953) 6/10 285. The African...
Здрави мајки. Не покоси некој вирус викендов утепани сме скроз. Бебуш крена 39 во петокот од памет ме извади. Среќа од вчера навака нема темп ама...
Moze info?
Од Дм путерот од лешници ?
Многу ми се вкусни и супер им е составот. [ATTACH]
Моја препорака, Mr. Chef Catering. Случајно ги открив брзо од како отворија и бев као ајде да пробаме, исто и мене тогаш само даски ми требаа....
Сонував како некој ме напаѓа а јас не можев да го тргнам од мене
Да пишам и јас нешто а да не е само жалење. Последен ден од одмор, 8 дена со бебе на море преубавооо :inlove: Иако е во скок и вади забче,...
Да од хм се ама ги немаат сега затоа незнам кај да најдам
Или девојката ;)
[ATTACH]Чиа семе со путер од лешници Бело и темно грозје + смокви
Тука сум јас околина на 5/7 Км од ффм . Инаку имам проблем со оп на синко дало навистина тука законски не се вадат целосно крајниците ? Сакаат...
Ти кажаа за ждригањето, и мојава не ждригаше секогаш. За икањето исто често ика дури и сега на 5м особено ако лежи и си вежба со звуци викање па се...
Ние бевме и мене ми се свиѓа многу игротеката . Ептен е голема е само маана е што просторот за возрасни е мал тој внатре а иначе може и надвор да се...
15.септември... стално се прашувам кај ќе бевме сега да не испаднеше така...
Separate names with a comma.