Joie ја гледав и јас, супер е, ама да знаеш дека не е баш мала количка, ние ја споредувавме со Белагио и беше доста поголема. Инаку делува доста...
И јас сакам да знам 8-|
Ќе си прашаш во Студентски прашања.
Во Турција, јас ја гледам на турски не синхро
Маст за брадавици од бејбилав од дм
Зошто се испитуваат д димери и кога се прави тоа? Јас сум 20та недела не ми спомнале ништо
Дали вашите петгодишни деца се однесуваат разгалено, ако не добијат нешто, не можат да потрпат, плачат како бебиња? Каде грешам...
Здраво, дали уплати и колку е? Каква е програмата? Претпоставувам може онлајн? Дали си задоволна?
0.2
Enterofuril ne vi pomaga? Jas toa davav plus smecta, elektroliti, diastop probiotik, suva hrana
Во ред, тоа е веќе друга ситуација. Членката пиша дека бебето си напредува одлично и праша дали да крати на 15 минути бидејќи по кажување на...
Некој да сподели општо искуство за втор циклус на студии на економски? Или пак нешто за смерот монетарна економија, финансии и банкарство?
Што да очекувам од 6ти скок? :worried:
Да прашаш во denicija.online
Некоја мајка што примала инекции за зреење ако може да ми пише :)
Ако сакаш тука, мислам да си дадеш шанса со Лазаревски. Мислам дека е добар соработник и се посветува индивидуално на случајот, тестира што треба...
Две консултации со Папас имав, не ми ги наплатија.
Мислам дека те читав дека направи трансфер, ако се тестовиве од бременост, јас убаво гледам бледи линии на двата. Дај Боже да е рана бременост.
Нема шанса да е од инекцијата, навистина си бремена. Честитки :)
17+ Д:баничка со сирење и јогурт У:овесна каша со чоколадо(од мојата) Р:месо со компир,морков,грашок,кромид У:банана,цеден портокал В:плазма со млеко
Separate names with a comma.