@Annie.mk1 ако најдеш решение те молам сподели. Кај мене син ми е 7+ и си спие со светната месечина ламба. Најчесто недела 10тина дена кога му пага...
За повеќето родители со бронхит и пневмонија да пробате со мед од лој од гуска. Знам старомодно е, ама не боли. Барем природно е. Маста/лојта ги...
Љубов осудена на пропаст :f:
Треба да го сомелеш прво. Не се продава мелен никаде. Со мелница за кафе може да го мелеш.
Сакам Сакам малини
И јас имам близнаци. Моите пораснаа, 7+ се. Ама стомачен вирус секогаш ни траел 5 дена. Секогаш секогаш секогаш. И ден денес, кога ги фака стомачен...
Ги препрочитав по неколку пати постовите и многу, ама многу ми значи секој напишан збор, искуство, совет, фала ви на сите :f: Голем дел од тоа што...
Честитки и од мене мама Живи и здрави да сте... Те следам од почеток дека заедно почнавме и заедно тераме. Ич да не се секираш ќе биде се како што...
40 820
Гравче, бисквити со млеко,проја со јогурт, путер и лепче, ѓеврече, компир манџа, леќа, за ужинка до сега начекувам некоја тортица или чоко бисквит
@vamutamu2 сите документи за ваучер ми беа на државно правени. Цела папка документација ми беше со резултати на државно. Освен кај Таше спермограм...
@vamutamu2 скрос те разбирам. Првото го правев кај Таше. Се чуствував како Прасе на мерење. Толку "фино" погодивме со стимулации, на 7ми ден...
Што јадат децата в градинка,ми требаат идри. ??
@MissKriss пријателка првиот пат имаше IVF добри дете. И уште првиот пат и рекоа многу малку фоликули, и тие што ги има се празни. Ете биде за прво,...
Д димерите ги испитуваат во некои случаи. Пример ако плодот заостанува и се проверува фали циркулација на крв е добра. Пример ако има лакуни на...
Хаха јас имам идено... Нијансата не ми ја направи ко што сакав (на жолто маваше после 1 миење), но не ми ја изгори ко други... И добра шишка ми...
И јас прв пат испитав 25та негде сè си беше во ред, веројатно немало потреба за порано не се секирај. Сигурно ќе ти кажат за секој случај да испиташ.
[MEDIA]
Една тема шо ја видов сега у канта! :rofl: За слабеење со рицинуисово масло у папук ХАХАХАХАХАХАХАХААХ што не ќе им текне! - Само ТРЕНИНГ златна!
Separate names with a comma.