Секако , треба да е повисок. Освен ако таа е екстремно висока. За секогаш ќе треба да заборави на штиклите. За жал , грото се едвај 160 цм целите .
Колку не те замислував со златни чевли и ташна :D. Сега тебе ќе те тераме да обратиш слика од ташната :D. Јас излегов најдосадна со ташните. Црна...
Здраво да ве прашам поискусни давав протек јуниор за имунитет долго време и витамин д тој го прекинав летово. Сеа почнав да давам дефендул и матичен...
Моето е 20 месеци и истото го прави. Сите животни ги имитира, збори бебешки, праќа пољубче, мавта за чао, покажува со прстот каде да оди и слично, но...
Од окаиди имаме сребрени слични еве сликиче [ATTACH]
Vo 2023 god.
Две работи паралелно. Увоз од Кина на производи за дом и за двор и продажба на големо на истите. И втората работа консултативни услуги за странски...
Баш ќе ѕирнеме, фала ти многу :hug:
Многу ми значи кога ќе прочитам ваква порака. Ти благодарам од се срце. :hug::hug:
[ATTACH]
@Annie.mk1 ако најдеш решение те молам сподели. Кај мене син ми е 7+ и си спие со светната месечина ламба. Најчесто недела 10тина дена кога му пага...
За повеќето родители со бронхит и пневмонија да пробате со мед од лој од гуска. Знам старомодно е, ама не боли. Барем природно е. Маста/лојта ги...
Љубов осудена на пропаст :f:
Треба да го сомелеш прво. Не се продава мелен никаде. Со мелница за кафе може да го мелеш.
Сакам Сакам малини
И јас имам близнаци. Моите пораснаа, 7+ се. Ама стомачен вирус секогаш ни траел 5 дена. Секогаш секогаш секогаш. И ден денес, кога ги фака стомачен...
Ги препрочитав по неколку пати постовите и многу, ама многу ми значи секој напишан збор, искуство, совет, фала ви на сите :f: Голем дел од тоа што...
Честитки и од мене мама Живи и здрави да сте... Те следам од почеток дека заедно почнавме и заедно тераме. Ич да не се секираш ќе биде се како што...
40 820
Гравче, бисквити со млеко,проја со јогурт, путер и лепче, ѓеврече, компир манџа, леќа, за ужинка до сега начекувам некоја тортица или чоко бисквит
Separate names with a comma.