Тоа е заради тоа што општеството има нереални очекувања од мајките. Да се пожалиш и да плачеш не те прави помалку мајка, туку човек. Исто и да се...
[MEDIA]
Камо среќа ама не :D
Превземено. Откако имам дете, сфатив дека, во очите на општеството, мајките не можат: - Да се жалат (кој те тераше да раѓаш деца? ) - Да плачат...
Здраво мајки :coffee: Што убаво нови членки си пишуваат, на бебиња мириса темава преку постовите. :inlove: Летово се осеќа дека е на крај ама не ги...
Не се добри Алмеро? Фала ти на препорака :hug: Фала ти, ќе го ѕирнеме!
Долг или краток протокол освен ако не ти одложат трансфер или пункција толку трае отприлика. 2 недели таблети 1 недела инекции пункција и трансфер за...
Љубовта кон децата е таа што ги тера родителите секогаш да ги ставаат нивните потреби и желби пред своите. Тоа е безусловната љубов која, според...
Добив ваучер пред една недела. Закажав инвитро кај Ивановски во Систина. Сестрата по телефон ми рече да почнам со пиење Микрогинон таблетки, до...
Jas vrtev pred nekoj den za da prasam....ne mi se javija...ke vrtam denes pak pa ako imam nekoe info ke pisam
Не му е ни прва ни последна, можно е мајката да знае. Многу работи во бракот на росителите децата не ги знаат..
Дали некој знае кога ке почнат да ги праќаат лиценците за тие што положивме до сега.
Како родител, нормално е приоритетите да ти се за заштита и воспитание на детето. Та потреба иди од внатре, особено додека детето е мало и му треба...
Прејаки маиците, од каде ги зема и колку се?
@EarthFire две ќерки имам,во првата бременост не приметив,а во втората на рацете,надусници абе влакненце немамав,на нозете исто тек тук по некое.. Од...
39+2, 3643 :o
Јас 6 м сум 24/7 со бебуш па да немавме точни рутини појма ќе немам што му е .Најинтересно ми е кога ќе дојдеше свекрвата после 2 недели ќе го земе...
Здраво на сите. Уште одамна имав проблем со анксиозноста, но со текот на годините се намалуваше. Сега осеќам само при промена на год.време, и...
Mi treba sovet za mene. Nesto da se napijam na prirodna baza za da pospijam? Dve nokji po red shtom se podrazbudam ne mozam da prezaspijam. Plus...
да и има врска и мене исто ми се деси, уживав цела бременост без влакна :D
Separate names with a comma.