Daj boze
Ti blagodaram na sovetot Ke ve zamolam ako ste vo moznost i drugi mislenja da procitam
Сака да разгледува моето, немој нешто да пропушти |(.
Моево спиеше, а спие и во ресторани абе чаши кршат не мрда. Дома да чукнам со лажицата на чинијата она е станата. Дома од колената што ни крцкаат се...
Со лесно да проаѓа
После колку време од царскиот спиевте на страна и на стомак?
Девојки, жени, фала ви за сите зборови! Имам и јас еден индуциран абортус во 16та недела, пукнат водењак. Тоа беше орвата бременост па втора успешна...
Ни моето не спиеше на плажа :devil:, а имаше бебиња до нас што си спиеа како топчиња.
Арно си направил, таквите човек треба само да ги избегнува. Чувај се те молам:hug:
@simpleewa И уште ова да додадам, иако хорионбиопсијата е инвазивна процедура, шансата да се случи спонтан е минимална кога ја изведува обучен...
Само ви дадов одговор на прашањето! Јас кажав ли дека го оправдувам ова?! Не! Ви благодарам за преубавите зборови, поубави не можете да одберете.:|...
Ама и вие имавте фрка со млечно така? Изглеа ви се повлекло проблемчето... Ми се чини и @WhiteCat33 беа вака, како е бебуш со млечно?
Дали исто ти се случува и со природните шеќери? Или вака се чувствуваш само кога јадеш преработени и концентрирани шеќери?
Да, тоа сте во право ,меѓутоа секој пат ми е глупаво на некој роденден кога ќе донесат торта и ќе исечат парче па и за мој роденден со сила јадам и...
Еве ние сме моментално во грчка, моренцево е малце ладничко сабајле, пробавме да ја внесеме ноџиња брцнавме ама ладно и дојде веривстно и плаче два...
Ja imam info deka 6 fazi se ovaa godina mi kaza i toj sto mi go pravese biznis planot logicki razmislete izbori se 19 oktomvri taka da do togas ke...
Она до мене е веќе 7 месеци :( Во креветче шанса нема... Исто немирно спие. Ноќеска не што викав, дури и заби стискав, срце 200. Ама преуморна сум,...
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Моментално сме на одмор со три месечно. Во хотел сме all inc иначе мислам не би било ок. Мојава лепотица не е учена да спие во гужва па на плажа ја...
Чоколаден протеински пудинг со овес, чиа, капини и аронија. [ATTACH]
Separate names with a comma.