Да наредна година еден одмор мора таков … моите одат во исти хотел и иста плажа во грчка со години така да од сега знам во јуни 7дена кај ќе бидеме...
Што работи бе таткому, каков профил на човек е? Дајте слика да му го видиме суратот. Треба да се знаат.
Јас го купив мултивитаминскиот сируп на Молерс со омега3 ама за жал неуспешно. Дете не сака да го мирисне. Само еднаш проба и толку. Доколку некоја...
[ATTACH]
Ние имавме еднаш проблем поврати многу обилно, потоа пак кога дадов се гадеше како да се дави..потоа наеднаш почна да јаде млечно :D сега јаде се...
Жал ми е што си поминала низ стресови. Ти посакувам да ти се исполни желбата и да си имаш толку дечиња колку што ќе посакаш. :l: Дојдов само да го...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH][ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Социопатите имаат харизма ова не знам дали некој може да го објасни зашто е така али тоа им е една од особините. И нз како сите вакви исто се...
Про тип за Хрватска, зборете на српски или хрватски, и ќе ви наплатат по обични цени, а не за туристи. Јес да мојот хрватски е скоро па савршен,...
So bolka vo jajnicite kako pri ovulacija ovaa prv pat go osekam i za toa sakav mala konsultacija i poslednite dva tri dena sum so kiselina skoro pri...
Богами така е, беше дојден сопругот една недела, една недела дома не се свртивме, проба да се меша да изиграва ама беше остранета културно :) Ја фати...
Јас уште немам, претходните ми беа на 12ти па на 16ти
Симптомите за добивање и за бременост се исти. Ако треба до петок да добиеш, а не добиеш, во сабота направи си тест. И ако биде негативен немој да се...
Има и доста на форумов пишувано за мајка му. Она е професорка во Орце и ретко кој од учениците ја сакаше.
[ATTACH] И татко му бил вмешан во малтретирањето:puke:
Пред еден месец некаде тоа ми го кажаа,дали е вистина неможам да тврдам.
Може да е бременост, може да е ПМС. Симптомите се исти. Не можеш да знаеш додека не направиш тест.
Фала ви на сите на охрабрувањето. Викендов ќе се пробаме, се надевам од петок до недела ќе биде одвикнат.
А јас се чудам како колеги кои на вежби една реченица не знаат да состават на испити редовно највисоки поени имаат... Да не ни зборуваам за тоа колку...
Separate names with a comma.