[MEDIA]
Лена
Јас тука чекав да прочитам нешто од посилниот пол. Очекував и од некои кои обично се гласни да шкртнат, ама ги нема. И ова доволно кажува каква е...
По менструација. Моето прво дете по мерки беше 1 месец помал едно време, т.е повеќе (3 кг се роди). Термин ми беше околу 20 декември, се роди на 28,...
Здраво, јас сум 27ма недела со двојајчани близнаци и последниве два дена имам болка доле меѓунозе, ако легнам ми поминува па 80% од времето лежам,...
Арно што прашав тука... ми рекоа ако е постаро од 6 месеци можело веќе
Кај мене од старт беше две недели поназад (доцна овулација). Кога стигнав до соодветна недела сменивме датум на менструација и си се водиме според...
Здраво дали некој може да сподели искуство што патувал за ТОСКАНА, ЧИНКВЕ ТЕРЕ И ФИРЕНЦА, со која агенција е најдобро да се патува Ви благодарам
И овие од ЕУ не се далеку, а тек па ЕСАДЕто каде има јавни податоци кој, каде, што рекламира и промовира. Кај нас ова се нарекува корупција, кај...
Dali ve vodat po merki ili menstruacija mene od start me vodat dve nedeli nazad od menstruacija I za poragaj valdq po merkite ke go zakazat carskiot...
Се подновивте со нешто од новата колекција? Од путерите за тело ми се допадна само супермилк, ми има мирис сличен на стики лосионот. Во комбинација...
Не додека доиш. Пасифлора и кава се ослободуваат во млекото. Б 6 можеш да пиеш. Или кога ќе престанеш со доење можеш да ги пиеш.
Андреа :inlove:
Софија, Андреа, Лена? Which one? :)
[ATTACH]Ако може некој да каже,како е резултатот?
Анасиј е убаво али малку тешко за изговарање е, не се слуша ј-то звучи како Анаси
Separate names with a comma.