Јас си имам право на одмор, и имам право никој да не ме вознемирува на тој одмор.. Не работам цела година за џабе..
Здраво девојки, Со сопругот треба да правиме кариотип ама на државно нема извадено ниту еден термин во последниве 2 месеци колку што пратам а отварам...
Твое право е тоа, сепак му е баба не е било кој. Патем го избриша мислењето кога сфати дека тоа што го пиша е дно дна.На крајот секој различно...
Јас мислам дека кога ке видам дека некој е на одмор и ужива, ќе направам се што можам да не му кажам било каква лоша вест, а ако ич не е засегнат,...
И мене ми е така, 8ми Ноември по менструација, 20ти по бебе. Си го рачунам 20ти..
Злобна си, има начин да се одговори на таков тип комуникација, те почувствувала блиска те контактирала. Ова што го кажа е толку злобно и себично,...
Ама еве женски паѓале по него.
Јас и дадов еднаш сиренце, се искака у рок од пола саат, течна екплозија и каката и мирисаше на сирење Значи само ние сме со ваков проблем, фала ви...
Ваква кутија со капак или од ратан негде да сте виделе? Во Локо Кроко има само сина. [ATTACH]
Луѓето се злобни, не јас.. Стави се на мое место, некој непотребно со лоши вести да те вознемири, и кажи дали не сум во право..
Претеруваш… Многу си злобна.
А шо патка ве боли кој шо кажуе, а уше помалце кој шо рандом негде пишуе? Мислам не е ова лично кон тебе, него општо. Глеам многу се замараат кој...
Рилекс мемори од алмак го има ли некој? Ние земавме таков и може смешно е ама јас не знам која му е страната на која што се спие. Се јавив прашав ми...
Дали имаат некаков проблем со карго компаниите или ова моетo е изолиран случај? :?: Веќе 3 недели се обидувам да вратам 2 нарачки преку опцијата со...
Mojot ni solena ni blaga varijanta saka ke kasne nemoja lazicka i toa e ednostavno palenta i pilesko poslabo mi jade
Зависи на кој факултет
Барајте гаранција, може ќе ви достават ново јадро.
Пред 2 и пол год. Единечните може им се добри ама големите за на спална се искривија за мн кратко време
Јас разгледував на нивната страна пред неколку месеци, а вака и добри рецензии имаа, не можам да го најдам тој душек во менито, оддамна го имате...
Сликано со Самсунг Галакси С22 Ултра. Ноќен режим на сликање. Локација Смилковско езеро спрема крстот на Водно. [ATTACH]
Separate names with a comma.