Дали имате препорака за доктор? Не знам ни што доктор барам, невролог, физијатар, ортопед?! Искрено не знам дали е спондилоза, ама е многу сериозно...
Здраво правев приска и на резултатот ми пишува free beta hcg low. Другите параметри се уредни присутна носна коска,нухален набор во граници на...
Здраво, дали некој има славено или присуствувано на роденден во игротека Пчеличка - Discо city? За 8ми роденден, трето одделение. Дали е интересно?...
Хм, мене не ми рекла, дури ме советуваше веќе со месо да почнам накај 6 месеци, телешко. За другите намирници исто ме форсираше, пример Драгана ми...
Маестрално извртување, Можам да ти честитам. Нема тука потреба од девалвирања. Дали некој е адвокат, молер, електричар. или како љубиш да налепиш...
Мене ми донесоа од Германија, ако имаш некој да ти земат.
Молзи и мрзни Земи и пумпа ако треба
Дали некој има искуство за онлајн продажба надвор од МК? Пример преку Shopify или некој друга ecommerce платформа?
Нах, ни кравјо не рекла ниту па се чудела нешто. Се швркнала можда :D
Па чекаме оти не не есапите за луѓе, па само ако муж рече ааа тоа лошо е, само тогаш МОЖЕ и ќе размислите. И шо кур бараш ти на ЖЕНСКИ ФЕМИНИСТИЧКИ...
Zdravo, na koj mail se obrakjate za porodilno? Dali prvata islpata kasni ?
Извини, а зошто чекате да те прашам? (Не ти се обраќам само тебе, повеќе слични има постови) Нели ова е фемина, силни членки, модерни жени исл. Зошто...
Све си у право сестро. Ама колку што има по коментари оти сама си го барала, толку има и родители што радо би да ја остават ќерката некое лајно да ја...
Super bi bilo, moze da razmenime Instagram ili slicno tamu da kontaktirame
Не верувам да се заби, и мојата еве ја, ја земам и ја држам под раце и она со устата отворена иии прае аааа, сака да ме дофати дека рацеве и се доле...
@Калатеа @LiquidLuna вие имате искуство со Благородна. Дали и вас ви кажува вакви небулози или нешто мене ми се чини? Од една страна чудно и е како...
Алал да ви е ко можете да имате односи..Сега сум 6 месец, до сега само 2 пати сме имале едвај. Многу ме боли.
Да, молзи малку пред да доиш. Исто мене ми помагаше ако ја наместам бебка во позиција да е над градата а не под, за да не и се влева директ млекото...
Која црна пријателка, ја опнал еднаш, два пати и сеа два дена спама со патетични постови и селфиња ко демек неа ја убил. Куропаченичка со...
Нека не те чуди, има случаи каде се бара изземање на одреден судија од одреден предмет, главно по барање на една од странките, најчесто поради...
Separate names with a comma.