Не верувај на сите Луѓето се различни и понекогаш лажат. Никогаш не знаеш колку може да чини комуникацијата со човек кој не го познаваш доволно....
И како за ова жртвата е крива? Каква врска има уоптше ова со тоа што која била она и зошто е убиена?
Ми стигнаа некои работи мали. Како да наоравам замена? Каде да се обратам? Каква е процедурата?
Тие оставки не дадоа за масакрот во Кочани, ова екоцидов во Дрисла, вардариште, трубарево и ред други испади.за ова ќе даеле..
Моето уште не се ни родило, ама јас си доаѓам тука да ве читам и да учам Кажете ми, дали да го купам оној појас за грчеви Лавче што се рекламира на...
Иста приказна сум и јас со тоа што мене со години и пред пораѓаите ми паѓаше и све пробав ,освен да ги испитам сите хормони. Само тироида испитав и...
Да, до хормоните е. И од чајот лактамикс дека со грчко семе е мириса чудно потта.
@RainBow Зошто без основ бришете мислења од темата црна хроника?
Кој рече дека заслужила да биде убиена? Зашто извртувате зборови? Факт дека цело друштво му било нарцисоидно и површно и другари-ките негови што не...
Се што сакаат да ти кажат членките е дека нашето тело не е секогаш темпирано да има "тогаш и тогаш" овулација. Варира во денови, некогаш е рана,...
Дали кога доите сте приметиле дека имате поинаков мирис на телото?
Јас прочитав 70 пријави имала поднесено. Ни оставки ќе дадат, ни нешто ќе биде.. Никогаш нема да не биде! Се ветуваат пред избори, после никаде ги...
Никогаш мир да нема, тоа копиле! Жално за девојчето ..
Значи.. жена може да биде и најлоша на свет, и 'кучка' и 'мрдната' и каква и да е, нејзин живот, нејзино право, и НЕМА НЕКОЈ МОЧКО ПРАВО ДА И ГО...
Мислам дека околку 2 год преку нок може да смени..не се секирај....ние сме скоро 16 мес...па нема јасни бап јасни зборви не може да комуницира на...
Мене ми рекоа во аптека не смеам УргентЦ, и ми дадоа едни шумливи таблети, 500ден, ц вит од 1000мг.
Можам само тебе да ти одговорам, затоа што се испревртуваат зборови како да сум рекол дека треба да биде убиена. Иначе, само ќе кажам..врати на...
За утеха мојата на одмор извади три тројки не ги сетивме. Дома уште едната и еве ја веќе спие без да закенка без да се превртува без да се буди....
УргентЦ девојки во аптека, тој што е 30 кесички. Има со 7 ама тие не се препорачуваат за време на доење. За задршка на имунитет се, помагаат ептен,...
Здраво женски Дали е нормално за 15 недели воопшто да не качам на килажа. Првиот месец ослабнав 2 кг и останав на 63-64 тежина еве веќе влегувам во...
Separate names with a comma.