23+5 688gr
За надградба на профилот на услуги можете сами да го надградите со ујп податоци доколку имате ујп профил и другиот начин е на еден на шалтерите на...
,Шпанска серија
Моево генерално од никогаш не правело проблем, ја сака градинката. Ама зошто за одењето прави така, не можам да си објаснам. На крај почнувам да се...
Глеам сеа некој стар вол плаче по медиуми го оставила жената со 4ри деца, едното бебче... Она бајаги помлада, ( едит : била малолетна и девојка на...
[ATTACH]
Моето второ срценце треба да се роди 12.03.2026 :inlove: Пол сеуште не знаеме.
Ако некогаш се заљубам повторно,ќе се заљубам во тебе.Еднаш ти го посветив тоа од се срце
Тоа да, се осеќа на почетокот од сексот, не е ко претходно.
Бев на поменот во саботата цел ден и цела ноќ, бев во Кочани, луѓе мои не знам во Скопје како се живее ама кај нас не се живее се преживува а тоа не...
Miislam deka e najdobro 3 do 4 dana otkako ƙe ti završi menstracijata da pojdeš na ginekolog da ti gi vidi folikulite.Doktorot ƙe ti kaže najdobro...
Кој да чекаш да те брани и да те лекува,оваа недржава,не ме смеј жити све. Не гледаш дека ко мравки ги газат луѓето на пешачки и пак ништо не се...
Тие што полагале за неговател да кажат дали е лесно или тешко за прв дел јас полагам во понеделник и одприлика кои прашања се паѓаат
Фала ви на сите за одговорите.
Мој совет е да и зборуваш дека е убаво во градинка, дека ќе си игра со дечињата, дека ќе учат песнички и други примери што ќе ти текнат, како и да и...
Ех сега за лубеницата незнам дали е баш така. Од спар можеби е добра ама сепак лубеницата од струмичко е најдобра. Мене зеленчукот од мк ми е...
За премачкување на калапчињата ми беа потребни околу 150гр. црно чоколадо, јас ги премачкувам 3 пати. За полнењето размешав 100гр. кокос и 120гр....
@Ava.84 голема женска е да пие млеко од шише :D Со моево се на иста возраст . Во ноември 5 ќе полни . Ноќеска топол беше , ибуфлан му дадов да...
Има 2г и 9м, иде во градинка од 17м, значи плаче сеуште ако направиме пауза од некој ден и тоа е тоа.
Separate names with a comma.