Преубаво јас го имам со црвен цвет [ATTACH]
[ATTACH] :inlove::inlove::inlove:
Десна рака на Емир
Ставајте спојлери жити се јас што сум ја гледала па несакам да се пишува така :D Многу ја кратат епизодата кај нас,кажав ама пак ќе кажам абе ужаас...
Гледај онлајн некаде мој совет :-) Јас се нервирам кога ќе ја слушнам нашата синхронизација ужас е,ужас !
На movtex ја гледав јас пред 8-9 месеци сигурно. Гледаш синхронизирано или на турски?
Немој не читај,повеќе ќе уживаш во тоа што следи :)
[ATTACH]
:bandit::hai: Добар ден и од мене друштво :-) Овде сме сите на куп,некогаш многу значи збор кој што ќе ти даде сила за да се продолжи понатаму....
На крај ќе излезе потежок психо и од Емир :|
Ја има сликата и на инстаграм мислам,се разочарав кога му ја видов понежната половина :| А тој каков е :sweat::inlove:
За целосно уживање во филмот само да се гледа на турски ништо друго :-) И ако веќе сте го загледале не барајте да видите пред време што ќе се...
[ATTACH] [ATTACH]
Оваа :inlove::$[ATTACH]
Има има што сме го заприметиле и тоа :inlove:
@mal.ecka :hug::hug::hug: Фала ти на помислата гушкање до тебе и бебка :*
Не читај ако сакаш да уживаш гледајќи со ред :-) Верувај секоја наредна епизода е поубава од претходната. @joy1 Емир во првите неколку епизоди не е...
Не си единствена :$ Ама која катастрофа е со синхронизација ејј(facepalm) Предлог од мене е да си ја гледате на турски со превод,секако многу е...
Separate names with a comma.