@Barbie20 не лајкувај само шкртни нешто,пофали се :lol: @Dust што и да е брзо да поминува :hug:
Си кажале домаќинките што е татлија што е раванија,има голема разлика :!: и неможе да е исто. Најубава татлија во Струмица сум јадела и мислам дека...
Леле оваа многу му е смешно :rofl: Јас дека од еден на друг крај заминав нај ми се смеат кога ќе кажам шпирто и ќирфија :^) :D
:rofl: а јаниа?
Трудници не коментирам никогаш,мислам не со негативни критики.Секој има различна бременост некои се поубави некои не.Незнам и јас каква ќе сум....
И ти,и ти :lol: :hug:
Не ми е потребна музика за да отворам шише вино,ниту пак тешкотии да се напијам алкохол... Се зависи до момент :D И сега би отворила винце а во...
Ги извадив цвеќињата/кактусите надвор паднаа температурите па ајде пак внатре,пред 2-3 дена ги извадив пак на тераса и почна да врне (facepalm) им...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Пилешка салата Стек-копани маринирани печурки павлака и малку мајонез,сол,бибер,вегета,копар мислам дека не би одговарало ама се е до вкус како сакаш...
Ако неможеш да се справиш со негативната енергија во себе,потруди се да не ја шириш наоколу. За некој луѓе важна е нашата насмевка многу повеќе од...
Некако тивки денес или така ми се чини :?: Добар ден и од мене,дали денот ќе донесе нешто ново ќе видиме. Ептен сум замислена со планови во...
Ќе треба за брзо и јас перална да бирам,ама тогаш кога ќе дојде време ќе барам совети,ич несакам од овие модерните што се сега сакам...
Еври Деј - Скопје [ATTACH] [ATTACH]
Порано многу се шминкав ама откако излезе оваа модерното шминкање,не научив и не се замарам да научам.Немам ни такви шминки за да учам:D За некој...
Како тинејџер со душа чекав 1ви мај,радости беше спремање па собирање на некоја брана или блиска ливада со друштво,па симпатија ќе видиш,па со едно...
Не ви кажав,имаше свадба денес во другиот влез,си се изнаплакав кога ја слушнав: Свадба е големаа :music: од радост за младите,душата ми се полни....
Се изморив а не изгледа дека сум завршила нешто којзнае што :| Е ќејф ми е и цела ден да сум во кујна спремајќи за гости,кои идаат ретко а се од оние...
Добар ден :-) Уште се расонувам,и јас две вечери сонувам глупости и цел ден ми е безврска после неубав сон. Сличен сон сонувам два пати по ред,човек...
Навечер добивам повеќе желба за работа низ дома (facepalm) дали од што не спијам па барам занимација. Чадори сакам да ми одговараат со тоа што го...
Separate names with a comma.