Јас ич не бев за врска на далечина не верував во себе дека можам а уште помалку во маж кој што вистински се залага и верува дека се ќе биде како што...
Заради временски услови повеќе пролет,кога се е разеленето и разиграно :angel:
Во врските на далечина најважана е довербата па потоа се друго. Оние негативни фактори кои влијаат на врската ако воопшто ги нема се знае дека таа...
Ако ти го заборавиш оваа што си го кажала јас ќе паметам.:lol: Јас сум во пролет родена ама зима обожавам,летно време сама не се поднесувам а не пак...
Не употребувам свинска маст за ништо,убаво е да јадеш додека е топло ама кога ќе се излади и стврдне ауу страшно.:D Порано мајка нон стоп правеше...
@Abeja потпис дури на 6400 :D и мене никој не ме потпишал :(
Сум пишувала во темава и порано додека бев во врска на далечина,ама да си кажам пак. Не се губи никаква хемија ниту чувство затоа што си...
Оваа е сигурно место на 'кралот' кога ќе оди на кафе да се знае каде му е местото (facepalm)
@joy1 побргу да оздрави снегулката твоја,толку ми е нежна што веќе така ќе си ја викам :lol::angel: @♡BuBaLe♡ среќен нека му е роденденот на...
Некогаш за Нова Година утрото на 1ви,вечерта на Бадник, Божиќ не се мрдавме од Тв. На сите програми имаше Новогодишни,Божиќни...
И јас пуштив машина денеска,се мислев за синоќа ама ајде оставив за денес.До вечер уште една ќе пуштам. Да направам ручек па и малку ќе зачистам. Се...
А да се дружиме ние што не спиеме, м?
Колку и да се знаеме меѓу себе,колку и да имаме информации за некоја членка овде,дали таа сама кажала или не ние НЕ ТРЕБА да кажеме директно за било...
@Ordinary @Peco да го праам на тераса за право да мрзне :rofl:
И јас сум од тие што сакаат снег ама оваа веќе не е снег оваа е лед :| Сакам снег кога паѓа и кога времето е тивко,кога може да се шета и да се ужива...
И јас сум за тоа деновите како денешниот да се поминат со луѓето кои најмногу ги сакаме близок круг на семејството. Ама кумовите а и семејството каде...
Христос се роди,Честит Божиќ. Да сме сите живи и здрави. Денеска ден за излежавање дома,плановите за ручек кај мајка пропаднаа заради временските...
[ATTACH]
Паричката е кај мене :dance: Нека ни е за многу години Бадник,сите да сме живи и здрави. На сите кои ви падна паричката нека ви е со среќа, да ве...
Ја видов и јас пред некој ден на вести и ептен се изненадив затоа што видливо е дека нешто не е во ред.
Separate names with a comma.