Незнам што е веќе неколку дена,капки за нос и инхалаторче со мирис на ментол толку .Ќе помине :-)
Порано се знаеше кој е писател и кој пишува книги,сега веќе се е каша попара,на кој му текнало книги пишува,раскажива биографија :D Најјако што ми...
Гласав за @Lady Phoenix веќе испробано и омилено мезе ^_^
Кои се тие Мими и Алекс? Како да ги најдам да ги видам? :D Јас па ич не се загледнувам по блогерки,модни комбинации такви работи.Не ме занима,не...
Од што сеуште не ми е добро се ми е помешано ,не дека претходно не ми беше ама... Настинката трае уште :| Се расонувам повеќе од саат време а од...
Печено пиле со компир и кромид Најпрво убаво се премачкува цело пиле со сенф,вегета,сол и масло и се остава 2 часа во фрижидер. Потребно е околу 1кг...
Многу ли бараме?! Многу ли е да посакуваш мир, спокој и среќа? Многу ли е да посакуваш солидна работа која само ќе ги задоволи месечните...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Доволно е,слабееш здраво и 5кг месечно е супер :-)
Секој ден е Н.Г ако имаш што да ставиш на маса,да се напиеш и ако имаш луѓе со кои можеш да се развеселиш во било кој период од денот. Нека се...
Можно е и јас да ставам слика ама покасно,ручек пилешко ќе биде се надевам ќе биде фотогенично :D
Последно кога видов саат беше 4ипол по ново време :| се разбудив во 7, едвај презаспав и се празбудив пред пола саат ,наспана (facepalm) И сеа шо да...
Еве ме јас дојдов :D не бегам Овој ден од годината го сакав најмногу пред неколку години.Излезени во диско,запиени, разиграни... плус уште еден час...
Верувам ќе се појават и други кои мислеле дека нешто не е во ред
Ма ништо не ме чуди :rofl: се е можно
Истото го мислев и јас, дојде наеднаш и веќе се знаеше и веднаш се вклопи во муабет... да не грешам душа ама... Да се активира темата и банираните...
Има повеќе, ќе ги споменам @vitamina ,@Lady Phoenix @poenta ... Кој член тешко прифаќа шега?
И јас се силев да пратам некое плико ама едвај две кесиња стоби филпс изедовме од кога објавија наградната игра :D Претераа со статуси,твитови за...
Јас пак редовно одев во Мајски Цвет летно време по 8-10 дена и преубаво си поминивавме.Најубавите спомени со друштво ми се од таму :angel: собите беа...
@Agrona поздрав до тебе :-) Ми текна случајно ,не сум те забележала а фалиш да бидеш активна на форумот :-) Се надевам дека си добро :hug:
Separate names with a comma.