[ATTACH] [ATTACH]
@MorskaSirena Голден Роуз перлите се супер, другово руменило го немам користено досега. Јас дојдов во темава за да го пофалам Алверде руменилото....
Секој ден ме плашат зошто си ваква слаба триста глупости ми зборат
Возрасни луѓе, нека прават што сакаат и што можат :)
овие се баш со поголем калап и јас мислам да земиш 23. Исто и јас се залетав со тоа +1цм, па беа големи, па ги сменував. Немам искуство со...
Мислам дека не е активна повеќе, се надевам дека е добро.
Нека пише овде, да знаеме
Предлог единечна нуд мат сенка? Важно ми е да биде пигментирана и да не биде бела. [ATTACH]
Cestitki, so lesno da si go iznosis bebus I gali meshee !! @Iva_Iv
Дојдов само да ви кажам секоја чест на мајките што сте по цел ден сами дома со бебињата :sweat: Денес ми се погоди таков ден и едвај издржав до крај...
Ги има во дм, евтини се, од 250 докај 500 им се движат цените, од прилика. Обично се мали шишенцата, 30 и 50мл. За овој конкретно некои викаат дека...
Cizmicki za ovaj period ili visoki patiki za dete od 20 meseci
Jas imav pisano tuka I ve zamoliv site sto ste so vakvi iskustva da piseme edna peticija I zalba do fondot da ja podneseme! I jas imam loso...
[ATTACH]
А бе пола од машкиве, ај да не речам скоро сите, не сакаат кондоми да користат, па после глава си чукаат....
Дефинитивно не ти треба скафандер за толку кратко, само полошо ќе направиш ќе ти се прегрее бебче низ болница и во кола па ќе го фати склет и ќе...
Jas si porachav od ali express i mnogu bev zadovolna. Ziveam vo stranstvo i imav edna demek preporachana od bolnicata skapa, i ovie od ali express i...
Разликата не е воопшто голема.И ти на 30 години си возрасна доволно за да одбереш сама партнер не гледам потреба родители да се мешаат.А каква врска...
Можно е, искрено мене повеќе луѓе ми го кажаа истото. Се издржува без дијазепам, после тоа ќе ти биде помачно. Не е долга процедура па да не можиш да...
Може да си закачил некоја СПИ, оди на уролог да те прегледаат
Separate names with a comma.