Исто сум слушнала и во шеќер ја брцкале цуцлата... замисли на мало бебе, новороденче :shake:
Никој Само доколку чичко ти е прецедателот на комисијата
На тема свекрви, немам проблем пошо ретко се гледаме, не му чува дете, ама и не дозволувам мешање по ниедна точка за бебето кога ја гледа. Има некои...
Nema uste nisto...da se javi nekoja da prasa ili vie sto ste od sk videte koj moze pojdete do ministerstvo prasajte ova vise preteraa
Да знаеш само колку се расправав за ова, ама како што ве читам сите се исти. Сите истите глупости и бабини басни ги прават. Исто кога беше...
2 год и 2 месеци Тежина 18.300г Висина 95см
Здраво, добри сме . На сируп е , 28мл млеко пие,1170 гр беше вчера. Утре месец дена прави како е таму :inlove:
Еве прв пат вакво искуство и јас доживувам, да не се плаши од ништо дете :D дури да се чудиш, првото дете скроз различно во се, еве го и 7 год пак се...
Зоран ме асоцира на Заев хахаха
Шегата за Горановци настрана, мора и тебе да ти се допаѓа името. Свекор ми сам велеше дека не сака крстење деца по баби и дедовци, демек тоа е нова...
Здраво девојки, Имам упат за испитување на крвна група и ддимери, но имам настинка со кашлица ( не примам никаква терапија освен домашни лекови)...
@MariaBouli како овес го варам амарантот, 50-50 вода и кокосово млеко, после додавам некое овошје што има по дома. Богат е со железо затоа го давам...
Ми текна сега за свекрвиве.. мојава викаше да не сме ја ставале пред огледало пред една година и секогаш кога поминуваше со неа до огледало ја...
Каков страв, ни волци, ни мечки. На секое одење во ЗОО е во фазон кога ќе сме ја галеле мечката. (facepalm)
Ништо не стасав да и кажам, не ни знаев. Вечерта си заминавме за Скопје и тогаш ми кажа мм. Од тогаш не сме ја виделе, а и она не се јавува. :) Мм се...
Пријателка беше во иста ситуација како тебе, само не Горан, туку Зоран. Потпадна под влијание на сопругот, прифати да се вика така и еве 9 години...
Sega vrtev vo fondot, kje pochnat denes so isplati..
Колку ми се без мозок родителиве што ги носат децава по митинзи па уште сликани на социјалниве мрежи ,мислам со кој памет хелоу труење од мала...
И јас го плашам со волкот, ама не се плаши, ова дете нема од ништо страв :D вчера во ЗОО бевме прв пат, почна да му рика на лавот (слон и лав му се...
Separate names with a comma.