Не , по втор пат идам во фирмава имам искуство
Девојчето работи во Систина и сигурно знае повеќе од мене и тебе тука за состојбата на Панчо
[MEDIA]
Јас не те нспадмав,ти кажав дека се дезинформации и трачарење… лагите и трачевите кај нас имаат 100% влијание и врз нивни основ се креираат цели...
Ако државата знаела дека нема положено и го толерирала, кој е крив? Возачот или државата? |(
Да не ти биле тие како пробен период? Ако си од 3 пријавен од 3 ти си нема менување
Фала ти :)
Имаме Next во Скопје ? Каде точно се наоѓа
40.713
Се крвари исто како со природен. Секако дека се вади постелката но матката треба да си се исчисти. За време на царскиот го отвараат грлото за да може...
Да, тој само и смееш . Јас пиев неколку пати до сега за мигрени ...
Може ли да споделите ваше искуство со оваа градинка ве молам, или може да ми пишете во порака.. ја имав во предвид за моето дете и барав на нет...
Сношти малата трлаше околу маса и удри со главата на чошот од масата, арно е онаа маса од Икеа што се ептен лесни. Пошо беше касно 1 саат издржа само...
Прво, се знае кој е виновен во целава ситуација.. ТОЈ ШТО ЈА ИЗДАЛ ЛИЦЕНЦАТА. Рибата смрди од глаата. Второ, ДА СИ ГИ ГЛАСАТЕ ПАК, овие АМЕБИ....
Ама јас почнав на 1 јули на работа , зошто ме осигурале од 3 не знам , можам да пријавам имам докази дека сум била на работа тие денови
Многу си силна жена :hug:
Да ве прашам, кога извадивте извод на родени? Бев во комплицирана бракоразводна постапка , се разведов на 01.10 , а бебето се роди на 14.09. Во...
Vidi na pinterest, ima mnogu primeri za tetovazi
избран ми е тату мајстор.Сакам да е Ивана Горичан
Separate names with a comma.