И така тежок ден, добив напад на жолчка, каква болка, ние без кола, колата на сервис нешто од мм. Марфи све во едно, сега додјов од клиника. Шетање...
[MEDIA]
Пред монетизација сум, спроед следење аналитики отприлика од 2 до макс 5 месеци ми фалат за монетизација ако растот на каналот оди како досега....
[ATTACH]
Црп беше 9 (во четвртокот), денес 10. Бели крвни зрнца покачени, матичен вика не е вирус и пред бронхит е стигната (ова во четвртокот). Слушнал на...
кастело бај аликас, не се пуши
Кога гледа тв му викам уште 15 мин и го гасиш тв и одиме да спиеме. Само што стана од дремка, седи на стол ручаме и вика: - “мама сакаш ји гедаме...
Дечки ми треба ресторан/кафана за прослава на роденден со ок храна традиционална (не нешто луксузно и фенси) во скопје и околината или Куманово,...
Дали некој знае дали док Карагоцева прима нови пациенти?
Кога љубовта ти спие во креветот, ти работиш и на секоја секунда се вртиш да видиш како спие и едвај чекаш да завршиш работа и да си легнеш до неа....
А бе луѓе, како може толку да не сте информирани? Па ако напишале дека се планира да се воведе царина на сите пратки - не значи дека одма, од истиот...
Аууу тие ли се.. другарка нарачуваше од Синсеј, буквално месец дена чекаше за пратката, не знаев истите дека се ;( Ич не е фер кон клиентите, се...
Фала, од утре ќе ја стартувам :l:
Е јебига. Кој знаел. Ито немаше мака ништо баш имав овде слика постирано со пробни табли и ојде цел ќеф. Мазда бензин тешко да се најди. Едино сега...
Да на стомак. Не пуштаме греење, надвор е околу 15 степени. Беше само по боди и пижамка. Ја соблеков да ја бањам и така приметив дека е исипана...
Чим вака голема е работава, значи нешо имаат усерено Елс. Не е фер ич кон клиентите ова. МикМик доставуваат од LPP, оние Синсеј, Ризрвд, Мохито.....
Јас од мојата нема да се жалам, се обидувам да игнорирам тоа што ми пречи, ќе видам до кога :) Туку, наскоро правиме крштевка за малата која нема ни...
Корола 1.6. денојве ќе знаеме шојма сјебано. А за она шајнито колега ни е од работа. Од двете страни е иста. И братми веќе даде капар за шајн за 1...
Separate names with a comma.