Искуства со superMart, како е за достава се чека многу, какви се прозводите (како во опис или..) Гледам имаат исти и слични полици со акција.мк но ни...
Фала ти, за 4 се спремам преку фондпт и до сега не сум поднесувавала таков документ само во обрасците пополнував колку итн.
И зар сметаш дека тоа треба да се стави на детско главче? Ај околу возрасните би разбрала... ама барем како родител внимаваме што ќе ставиме на децата
Па и кремите за лице содржат: жива , вазелин (нафтен дериват) па ги има во продажба и ден денес. И освежувачите за простории и средствата за...
Ти благодарам ,но јас до трансфер не дојдов ,ке проверам на известај од пункција или
Ти рекле да не даваш оти и во АД има к1 мислам дека доволно за да немаш потреба да го даваш и како капки.
@*gjoi* пишува на него кој протокол е користен, кога е започнат, што се користело, колку јајце клетки се извадени и оплодени и кога е направен...
ШТО???
Па нели на денот на трансферот ти дават домумент на кој пишува колку јајце клетки ти извадиле, колку се оплодиле и колку ембриони трансферирале,...
Треба да станам поактивна на оваа тема. 10++++ (вчера, не беше во градинка) По станување: 240 мл формула Д: Ориз со тиква, јаболка, круша У:...
Дечки, да пишам и овде. Вчера ни се изгуби мачорот кај КАМ во Црниче. Ако може да споделите по социјални мрежи или да ми јавите ако го забележите...
Здраво Се спремам за 4 инф преку фондот.Каков е тој известај од предходен трансфер,освен потребните документи таков известај немам поднесено на...
Пробуваат па ако им помине. Мене 2-3 пати ми се случи порака да пратат па кога ќе одам таму рј курир ја зема и другиот ден курирот ми ја носи...
Веста ме шокираше утринава, не очекував нели го пуштија дома се надевав дека ќе се извлече. :( Нека почива во мир.
https://glamur.mk/pancho-od-dnk-pochina-po-sedum-meseczi-lekuvane/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR6nDpsV73SSAw27Ong034StRdTB0ddho3Zxg72v2lizFZ2Ez6GQ8WNN0q...
Па не знам да ти кажам искрено :D Пробај, а треба да има некој рецепт и без јајце што е. А можеш и да најдеш еден куп рецепти и воопшто без јајце,...
Не се секирај, секое дете покасно или порано фатило вошки. Битно е секој ден да ја чешлате, внимавајте да не се развијат повеќе. И чајното масло...
Да имавме можност со партнерот да не работиме и да го шетаме светот кај сакаме
Околу 3000 денари, ако мислиш со автобус.
Ниеден лекар, дерматолог, ниту здравствена организација не ја препорачува газјата за третман на вошки. Газјата навистина некогаш се користела за...
Separate names with a comma.