Јас не се сложувам дека цела класична музика е депримирачка, како и во сите жанрови има и весели композиции.
Тоа што не ѝ се свиѓа не значи дека не ја разбира. Прашање на вкус е. Јас не би ја нарекла ваквата музика грда, но се слагам со членката дека е...
[ATTACH]
До година им е.:D
Може ли да чувам во фрижидер веќе приготвена каша со телешко, батат, тиква ? Да дадам за вечера или може утре за ручек?
Обично сите milestones, се очекуваат според термин на раѓање, немаше причина за грижа. Ќе почне да следи за брзо.
Мене педијатар ми кажа сега на 6ипол месеци да почнам слободно со месо, прво телешко па мисиркино и пилешко ама општо најмногу телешко да давам....
[MEDIA]
Здраво, дали имате ординација која би сте ја препорачале за белеење на заби? И која е цената?
Во 6та недела од бременоста дознав дека имам хомозиготна мутација на MTR66 и хетерозиготни мутации на MTHFR C677T и A1298C. Претходно имав еден...
38 год.
40 696
За таа случка требеше сите да скокнеме, плачевме што плачевме ама после неколку дена да скокневме. Сите да ги избркавме од функциите на кои ние ги...
Се здружија за да го откријат тој Омер шти се претставуваше како син на Јекта. И после некако се вклопија, отворија и заедничка адвокатска...
Љељееееее прекрасно, едвај чекам и јас моето бумби да го држам во раце и да му се изнагледам. :inlove:
Со текот на времето за жал голем дел од блискоста што ја имав со поблискиот круг на роднини избледе... особено откако почина татко ми. Можам да се...
Луѓе, направив термин за веѓи за утре, а уште неможам да се одлучам меѓу микроблејдинг и powder brows. Де дајте ми ваше мислење шо е подобро. Мене...
Добро е , турбулентно :) Два месеци на 21 прави. Почнаа првите насмевки и првите гугања. Посебна љубов е ова ми доаѓа да и ја згмечам фацката од...
Исто како Анче, плус сум задоволна и од таблетите Лактил :)
Separate names with a comma.