[MEDIA]
Со дечко ми досега секогаш сме имале односи со заштита, последните два месеци се случи често да имаме незаштитен однос без свршување во мене. Еден...
@sia.bella ако не ти е толку видлива флеката, а имаш розацеа тогаш подобро азелаична киселина. Инаку за флеки од сонце се подобри коична киселина и...
https://coslovemetics.mk/
Да, кога се јавив на општ матичен и мене ми рекоа дека се покачуваат во бременост. Кај мене се намалија следниот месец. Не е страшно, види дледен...
Dali sleduva nesto za treto dete ?
Мајки со 2 деца како се осеќате? јас некако се помрзлива се осеќам , нит енергија нит ништо...ручек, вечера многу одамна немаме правено... се на...
Симонида е злато од жена :l: На преглед со рака ако подвикнеш, ти се извинува :D Многу стручна, детална и посветена докторка. Ретко такви доктори и...
Многу зависи и од тоа каква мака си имаш, така да ништо не се знае. Можеби некогаш тоа е наједноставното решение.
По колку време ви исплатија еднократна помош ? Два и пол месци и уште нема ништо
Позади Собрание
Ок, сакам да се осигурам :nod: Не смее? Неписмени сме така е (fingers) И токсични генерации многу ги има али јбг, некој неписмен, некој токсичен, и...
Не е репер молзењето за количина на млеко во градите, плус секоја жена различно..кога бев на ексклузивно молзење првата недела само, вадев по 80-90мл...
По колку мл вадите на едно одмолзување ? Повеќе од 60 мл не сум извадила никогаш
Подарувам нешто козметика, суплементи и тестери. Се е во рок на траење и неотворено. Ако има некој да му треба се ова или има каде да даде нека се...
[ATTACH]
Јас сум болна по тоа се да е тип-топ и на свое место, ама некад се помирив дека мора да е лом :) Откако се породив, дали 6 пати шминка стаив на...
Исто скроз , затоа имам изгубено желба за било што
Ако си во брак, проблем секако имаш, била со оженет или слободен. Маката не се решава со рипање во туѓ кревет.
Separate names with a comma.