zdravo imas li slika da vidam koj termos go koristis i kokku vreme drzi? i nie sme na ad pa ni treba nekoj barem nekolku chasa da drzi toplo..
Ja imate seuste?
Moze da mi pisete zainteresirana sum
[MEDIA]
Во германија ги правев, полоша изработка неам видено никаде, не се ни powder brows само ме нашљакала со боја од почеток до крај. И кажав дека се...
[ATTACH]
Девојки,дали сега документите за ваучер се доставуваат електронски или само одговорот стига електронски? И дали од друг град ако си може да доставиш...
Јас побарав, не добив никакво објаснување кога и како сте става, на крај не ми фати и ми рекоа епа тоа е тоа, кај некои не фаќа. Да знаев дека кај...
Не си згрешила, штом така одговорил , индиректно ти дал одговор и на првото прашање.
И јас го имам Hope. Можеби ќе ти одговара 020 Peach breeze иако нема официјална замена за Hope. За 010 On cloud pink знам дека е замена за Happy.
Мојава е 4год и гледам сега ја интересира шминки, книги енциклопедии со животни, планети...
Да, но несреќата не се случи поради цигара, се случи токму од пиротехничките материјали. На сите ни беа драги ДНК, но не може да бараме вина и од...
Мене до сега најефикасни ми се покажаа MelaB3 на La Roche Posay и Novexpert серум за флеки. Не ми се комплетно повлечени ама има значително...
Оди до Синсеј, таму имаш многу избор на гардероба за деца по поволни цени. Убави, а ефтини.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
ако имаш можност со епидурална,немој да се мислиш,јас бев со епидурална и повторно кога би била бремена исто,последици никакви
Па да ,се чува во фрижидер за да не оксидира брзо:)
Не
Каде прравеше? Татијана прави ласерско отстранување ама не избрзувај, на почеток изгледа малку страшно, вистинскиот ефект ќе го видиш после една...
Separate names with a comma.