Јас сум 18+4 и уште не сеќавам ништо :(. Го прашувам мажот ми дали сум дебил што не осеќа ништо, или е сепак рано, прва бременост ми е.
38 и веќе некое време сингл. Послем долга врска и големо разочарување искрено мислам дека добро е човек да биде некое време сингл, но не предолго. Во...
Мене матичниот гинеколог ми даде потврда за првородено дете. Исто на приватно се породив. Не знам зошто кај општ матичен те пратила.
Здраво, лани во декември мене ми рекоја 33.000ден плус 6.000ден анестезијаа. Го најдов и ливчето шо ми запиша сестрата.
Пишав и погоре, ние имаме присуствувано на 2 свадби каде што свиреа они и плус во еден скопски ресторан, не купија со енергијата и колку се посветени...
[ATTACH] [ATTACH]
Благодарам :)
Ајде баш пиши ни утре
И ја еден период си водев инает самата на себе дека нема да си одам од тука дека е убаво, сите ти се тука, родители пред се, пријатели итн. се додека...
[ATTACH]
Imam problem so sinus ..znae LI nekoj so SE zanomava doktor za sinisi
Да, јасно ама баш личеше на циклус. Три дена де кафено, де црвена крв иако влошки стварно не полнев скроз. Бета после тоа не правев пак. Ќе видиме...
Izgleda vo vranje naj evtino .skopje pod 20.000nema.
Погоре се редактирав види
Еден вратија само. Не знам, многу се збунив...
Колку ембриони вратија? Да не е вгнезден покасно вториот ембрион? Или била бетата повисока па било биохемиска и не е скроз падната бетата па затоа ја...
:coffee: [ATTACH]
Здраво, завршив медицински факултет и во моментов ми тече стаж, па дали знаете некоја компанија која бара remote работник од медицинска област, како...
Separate names with a comma.