Raka
Imam Imas li cipkani hulahopki
Јас не сум твоја генерација , ама не сум ни на татко ти. Нешто измеѓу :yawn: Тесла и космосот не ми се кап од ти:),ама па јас 'тонам' во Задруга т.е...
Sakam Sakam da se soncam.negde
Vrela
70% од последните 12 плати исплаќаат
Аххх бе како воа сите поштени тука се собравте, значи да ве бираа вака на форумов немаше ваква селекција да се направи...штета што во реалноста е...
Imam da Imas li solidna plata
30% ти на платата што ја зимаш така?
Знам колку треба, и предходните месеци зимав. Само што месецов пиштија само пола од тоа што треба.
Прашај на работа кога ти го однеле боледувањето во ФЗО. Отприлика за 7 до 10 дена ги пуштаат откако од работа ќе им ги достават во ФЗО.
30% помалку треба да ти исплатат.
Пааа, многу се такви :| Баш размазени ама баш. Додека неиживеаноста не се мери по тоа колку си или не си прошетан за жал. И не знам шо само...
Ми го потврдивте мислењето за Ивана Хаџиванова. Немам лично искуство, но, сум ја забележала и сум ја доживеала надмена и на 'висока нога' од она што...
Татко ми со речиси своите 70 години на фб со своите пријатели коментираат за ѕвездите, планетите, космосот и Никола Тесла... Мојата генерација тоне...
@Mrs. right "Не сте 15, 25 сте". Епа 25 се де - буквално супер млади луѓе :D Како ако некој на 25 сака да патува по светот, да се забавува и да се...
Од каде? Се е преубаво
[ATTACH]Подготовки за роденденО:) Во градинка тема диносауруси, на прославата Пау патрол:)
Потврдувам за синлсб, ми рекоа да ја изгрицкам глукозата, мене од тоа ми се слоши, одвратно. Не ми се одеше до Ѓорче до биотек или авицена ама се...
Separate names with a comma.