Jas imam nekolku pati prakanje CV ama ne me viknale nikogas mislam deka lazat za oglasot
Хахаха и јас така те, замислувам хаха
Нормално е да има симпатија на таа возраст. Осознаваат дека се различни по пол, осознаваат ерогени зони (од почнуваат со ова), имитираат возрасни....
Леле не прашувај ние имаме ваков проблем и не не е период кај нас си трае. И веќе немам ни сили ни нерви. Секоја вечер заспива или за 40,50мин или за...
Оди у Карпош у Аеродром и барај паркинг. Центар е барем посреден и почист од овие две заедно. У Аеродром вода немаат на погорните спратови новите...
Што знам Дека кршиш чаши у кафана :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Како ме замислуваше? Хахахах
[ATTACH]
Ти не слушаш турбофолк, сериозно? Ја па скроз подруго те замислував :rofl: Он топик Тоа колку не можам да го поднесам тој звук, тие трилери или како...
Чисто излезе на кт:)
Јас сетив разлика во поглед ситост зависно како спремам овесот. Печен со јајце ме држи најмногу, логично. Преку ноќ со протеин на второ место. Топол...
[ATTACH] [ATTACH]
Гледање задруга е поголем турбо фолк отколку да ја пуштиш Цеца, iykwim :D
Јас пошо не гледам ни Задруга, ни Ѕвезде Гранда, се осеќам ко од др планета.. Хахаха. Diamond painting и музиче лабаво, ноу турбо фолк, фала. Ни...
Површност, драми, оговарања, бесмислени разговори, караници, простотилак = ријалити.
Ти благодарам :) Вреќичката е од Бебе Хоум, се друго од Зара.
:rain::rain::rain:|-)
Мајка ми и татко ми еве ги разговараат за квантна декохеренција и нејзината улога во транзицијата од квантна во класична физика. Се шалам срцки, се...
Бебето ми е 2 месеца. Го однесов за вакцина и го боцнаа шествалентните бо раче. Гледам сите ги боцкање во нога. Ме фати паника го однесов на дежурен...
Separate names with a comma.