На работа со точак одам, да се шминкам секој ден, вчера се нашминкав за на работа, си дојдов се измив и се прешминиав зошто бев на роденден од 6....
Бев со дете 11 години. Требаше 1 саат сесија, во тој еден саат задоцни, си вареше чај, излегуваше да земе пратка на другарка од карго, а знаеме дека...
40.718
Ајвар Сирење или кашкавал
40 717
Kako majka na autistichno dete,mozham da vi kazham deka tie se angeli prateni od gospod.No seto toa si ima i svoi poteshkotii koi se odenje od edna...
[MEDIA]
Ne be ne, ic ne te pagaat taman rabota. I vrapcinjata znaat deka butaat za pari ama aj.
На моето му имам земено сет од песочни часовници со различно времетрање и по тоа знае колку време да ги четка забите. Исто и со електрична и со...
Сериозна си со прашањево? Земи научи да возиш, не те паѓаат 10 пати ако знаеш. Господ да чува.
Da pocnam da zboram a hhh
Држава- Панама Град- Порто Село- Прдејци Река - По Планина- Пиринеи Растение - Памук Предмет - Пенкало Животно - Пеликан Име - Пандорка М
Јас исто имам пробано се во сексот поубави задоволства не постојат
Би разговарала со него односно неа на пример и искрено би и се приклучила ... Ако е женскиот родител
Јас го изневерувам секојдневно и ќе продолжам да го правам
Dobro vecer, vi sakala da znam dali e opasen kontakt so zarazeno detence od koksaki virus vo rana bremenost.
Интересно би требало да биде во Карпош, Центар, Битола (за советнички листи), Тетово, Чаир, Струмица и Крива Паланка. За Скопје очекувам втор круг на...
Bokace и на нас од шишињата ни прифати само Медела, ти препорачувам да си земеш едно за секој случај да си имаш, слика ти праќам какво е нашето За...
Хм. Ако осетиш глад, дури и да е храна шо ја сакаш то малку шо јаде, те прај поподложна за binge серија. Јас секогаш тргам од мене ко ќе зборам ова...
Separate names with a comma.