Јас па баш читав коментари за кај Александра Стојановска и отидов кај неа, и супер задоволна сум
Јас за до продавница ставам значи коректор.. зошто имам такво лице со темни кругови, а и капаците ми се потемни. Таква ако излезам, ќе ме прашаат што...
Не се допишав за ситуации. Пред месеци лом ме направија овде затоа што пишав дека ќерка ми на гости стоеше до прозор и фаќаше по стаклото со рачиња и...
Има разлика од осетливо до некултурно дете. И големата ми е осетлива, знае да се расплаче од ништо или од некој цртан и сл. Вчера си легна и почна да...
Осетливо било хахахаха На 6 години да лиже од туѓа торта, осетливо. Ај ок. Кој шо сака нека каже, има невоспитани деца и родители шо мува не ги лази....
не правиш ништо неправилно што и викаш, и јас и викам знам и да ја мавнам по газот, не ја претепувам нормално ама мора да знае што смее, а што не...
И на нас ни закасни и отиде да си праи кафе... За проблем со дете исто бев.. даде некои ок насоки, но 1час во круг се вртевме
Држава- Македонија Град -Милано Село- Милетино Река -Маркова река Планина -Малешевски планини Растение- Магдонос Предмет- Метро Животно -Магаре Име...
Зошто да гласам? За да си вработуваат свои? Да си прават што сакаат? По избори не те познаваат. И да гласам за помала партија ништо нема да се смени...
@јolene , кога е за карање ја карам и око не ми трепнува. Сме пробале на секој начин и мирно и одвлекување внимание и подвикнување и сеуште зависи од...
Не е осетливо детето. Некултурно е. Аман од такви мамички што се им дозволуваат на децата и што треба и што не треба. На работа често ми се случува...
Има неколку модели од телефункен и секако со различни цени. Дали може да го пишете моделот на машината? Од каде ви е купена?
175/79
:D:D И продавачката ли барала јаворов венец?
Предлог - кога се пребарува по некои клучни зборови во лупата и кога ќе излезат резултатите - да се стави некое сортирање дали сакаме да гледам од...
Zdravo feminki nozebi ne e za ovde temata ama ako nekoj znae neka sporediki. Treba da odam denes na krstevka i prv rodenden no majkata na bebusot mi...
Дожд
Да Имаш ли загубено пари ? (не во кладилница)
Јас не се имав нашминкано и дотерани мислам 2 ипол години. Уствари во тие две ипол години три пати макс. Вчера сабајле морав за да излезам и маж ми...
Дадилка...
Separate names with a comma.