Загреота :D
Јас би го гласала Амар таман и марсовец да е. Ама советот е веќе вемеровски, нели? А видовме како помина Скопје последниве години со кочничарите на...
Ќе одиме да купиме милкивеј :D
Ја една не можам да најдам а не па тројка.
Кои ѓубриња се, голем трн в око им е Амар бидејќи покрај глупата цензура гледаат дека расти поддршката за него, сега мораат да пробуваат со вакви...
Agencija za vrabotuvanje ama jas polesno mi e ministerstvo pisuvam
Кај ме најдеш мене популарна .. во сон можда?
Па види сега, ти си многу популарна личност и сите сакаат секс со тебе. :inlove:
[MEDIA]
Мораш сама да си одлучиш. Кај нас маж ми беше скоро па нон стоп во хоме офис. Немавме цело зимо со никој контакт што се вели. Надвор ја шетав низ...
мн веројатно ништо занимливо :yawn:
Не можам да го избегнам чувството на нелагодност кога ќе сум наспиена, здрава, продуктивна, со ручеци со сѐ. Па зар и вака можело?
Да, да знам само мислев дека ја ставаат само на бебиња, баш од таа причина. Имам комшивка зимата се породи и на бебчето му ја ставиле уште во болница...
Не постои министерство за вработување .. Абе луѓе еден обичен гугл ќе заврши работа... Утре фирма кога ќе основате нема да знаете во која...
Od skopje prasav na Gmail i mi i vratija odgovor od ministerstvo za vrabotuvanje
Петар Пан:!:
Админите се гарант 40+ вмровски ботови, имево им е тенденциозно, за да влијаат врз млада популација и да привлечат таква публика, таргет група. Млади...
Кое е сега па тоа министерство :x
Милано Ван Перси или Рашфорд
Separate names with a comma.