Нема детево сипаници ама ме заинтересира ова со метиленско сино? Само во уста? Така сум го користела за афти или смее и на цело тело да се мачка?
[ATTACH] Крофничките од вчера, и истиот состав како мафин испечени со малку чоколадо од горе. Денес изедов х3 мафини. После секој оброк по еден....
Ако си вработен со лоша историја може да земе, кај кој ќе ти даде на невработен брз кредит молим те. Во продавница не ти дават да се пишеш не па брз...
Гледам доста се активни на инстаграм.
Некст :)
Дали работи сити мол во недела?
Давај парацетамол, не бруфен. Исто така со малиот син користев метиленско сино, многу помогна. Повеќе од покси пена. Јас секако давав и за алергија...
Мајкички, бебе има 6.5м. До пред 2 недели се будеше ноќеска двапати за млекце, оваа недела по еднаш и пие помалку млеко 100-120мл, а денски си пие по...
Да си се искажам и јас. Татко ми на 60 години, научи како функционира chatgpt и сега со негова помош учи компјутерски работи што не му се јасни. Не,...
Да, ние на Чико паста користиме, а четка на Jordan, од дм ја земав.
Vo juni koga mi otkrija polip mi kazaa posle odmorot (koj mi bese vo septemvri) koga ke dobijam od vtor den da pocnam so yasmin (na forumov ne...
Јас имам за 1г зимска
Јас го бањав моево со мустела шампончето до пред лето, сега со шампончето ултра сензитив на бејбилав, задоволна сум и од двата.
[ATTACH]
Да, на просекот од претходните 12 месеци.
Не знам зошто. Прашај на работа а и во фондот обрати се. Штом си подолго на боледување таа е сумата што секој месец ќе ти ја исплаќаат.
Сменета е налепницата само :lol: [ATTACH]
Јас треба нареден месец да ја земам последната исплата па ќе видиме. Искрено очекувам грешка па ме интересираше што би можело да биде. Ама нема да ми...
Објаснето[ATTACH]
Значи раковите не ги пишат сами пораките .Можеш нешто со твои лични зборови,или фрази од некоја омилена книга и посвета одозгоре од тебе лично секој...
Separate names with a comma.