Имаше уште една членка пишано во патолошка, најверојатно не е ни само кај нас две. Ќе се јавам утре, фала ти.
Мене со првото ми корегираа 9 дена плус од првиот термин, се породив 3 дена пред новиот термин. Кај другарка исто правеа корекција поради закаснета...
3-4 пати до сега нарачував, ми стигнуваат до домашна адреса без никакви проблеми, не ми наплатиле ништо плус од тоа што претходно ми е платено.Точна...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Некоја што има идено скоро во Мега Аутлетот кај Космос дали има добар избор по пониски цени од кај нас? Барам Левис, а гледам има таму.
Џебни венери може да бараат мажи што се 165, за останатите не е баш така, знам по себе зашо сум над 170.
Лично висината не ми менува многу, ни па ми значела. Во главно мажите од 190cm помалку се замарат, затоа што висината им е преност и често жените ги...
Мене ми ги носат до дома, не ми се десило до сега да не ми донесат.
Последниве три години за малово купувам тренерки од таму, оти ем брзо ги надраснува ем ги кине, за тие пари топ се. Поквалитетни ми се покажаа од...
Прво го раствараш ад со вода на страна па го додаваш во гризот така? Така планирав и јас ако не смее да се врие ад
На свадба на пример :D јас во прекрасен фустан и штикли а тој понизок од мене... нема шанси...не, не... дури и по патики да сум за да ме гушне не...
Алпско од кога смее да се дава? До сега немам дадено, дали треба прво по малце два три дена или како?
Да се надоврзам на ова. Од Пепко лично јас не сум пазарела, ама дете има добиено на подарок повеќе алишта, играчки. Играчките како играчки нели,...
Парно на пелети, особено ако сте на едно ниво и имате добра изолација. Од лично искуство зборам. Многу се исплати, плус ќе си го поврзете со бојлер,...
Систем со парно греење е најдобра опција. Ако имате услов и повеќе финансии со топлотна пумпа. Друга опција котел на дрва или пелети. Со тоа што...
Еве ја на пример на вечера во ресторант кога одам си носам штикла, кога одиме по свадби, групно собирање со друштво итн. Јас сум љубител на штикла,...
Исто беше после месец дена молзење, затоа викни ја Јасна. Еве 11+ сме дојам од тогаш.
Доколку се греете на клими, да поставите повеќе клими. Или ако сте на огин да наместите парно. Во хотник, кујна можете и подно, а во купатилото и...
А каде одите толку заедно кога е пригода за штикли?
Separate names with a comma.