Колкава е трајноста на спрејовите? Не сум земала од lush до сега.
Сарма
Нема да користиш тањири, на хранилка ќе ставаш и по малку за ако реши да го џитка да не отиде се наеднаш :D јас еве сега почнав тањири да и вадам и...
Мене поубави ми се скроз црни, не знам зошто. :D Ама од новиве спрејови ниту еден не ми се допадна, ако сакаш да земеш некој, тогаш дефинитивно...
40.720
Јаснооо, фала на објаснување можда и јас грешно се изразив ама не се осеќам навредено таман работа. Идејата ми е баш тоа што објасни, да преминеме на...
Баш заради тоа и децава се сите до едно невоспитани. И после пак ќе дојдеме на тоа дека родителите се криви. Забораваме малку дека не секогаш се...
[ATTACH] Јагода, Битола
Е така за нас Кичевчани кои седиме тука 4 години во ѓубре, смрдеа, неасфалтарани патишта, криминал, корупција и што уште не, одлучуваат 2/3 илјади...
Eve sto mi pisa Почитувана, Во врска со реализација на програмата самовработување Ве информиаме дека завршувањето на сите 6 фази за изработка на...
Види во табела на големини, спрема должина на стапало, повеќето се поразлични калапи од овде што ги купуваме.
Да се преселам и да живеам со мојата љубов во нашиот дом :l:
Не баш, али како и да е, мене не ми личи искрена да сум по низок маж, 175 сум висока така да рачунај. Не дека имам против нешто пониските, само...
А се враќаат 5 исти амбалажи или може 5 на пр. 2 кутии, еден спреј, две шишенца..?
Тоа што во одредени моменти лесно губам толерантност…
Dobar den mi stigna info kaj sto imav prasano na Gmail mi pisuvase odgovor deka na krajot od oktomvri ce bidat objaveni rang listite
[ATTACH] Не е естетично ама се :drunk:(y)
Може ли да ми препорачате дерматолог за бебе 6м во Скопје?
[ATTACH] [ATTACH]
Па деца што одат во градинка од 9 м им даваат. Јас кај годинка и дадов, со гриз. Ако ти јаде млечни производи, немаш потреба да воведуваш по три дена.
Separate names with a comma.