40 721
Офф не дека верувам јас ама не сме дале шанса на некој трет досега... се само истите а од нив видовме се досега и не ми даваше срцево да заокружам...
И јас исто размислувам, дека е сосема ок што не излегува по кафиќи, што шеткањата му се на игралиште, фудбал и сл. Ама, гледајќи ја околината негова,...
Избориве смрдат на чад.. На изгорени души, згаснати соништа, скратена младост..Избориве смрдат на пеплосана држава! Без нималку срам, човечност,...
[ATTACH]
Шо убаво било да немаш свој живот и да гледаш по туѓи дворови, нели?
A шо ни преостанува друго освен да веруваме и да се надеваме? Протести не, гласање не, надеж не, верување не… Цел живот ќе туркаме и крпелкаме…
Во Македонија треба да има парламентарни избори на секои 2-3 месеци дури не се научат да работат. Локални помалку важно, нашле овие крадоначалници,...
Точно... ќе чекаме да заврне подобро време :D не ми се одеше ни мене ама бев. И гласав различно од досега што сум гласала и прв пат чувствувам дека...
Да бидам конфликтна личност. Од тоа моето "за мир у куќа" паметот си го изреметив :envy:Купишта будали без грам општа култура :punch:
Фалеше нешто вакво у темава :l: Честитки :inlove: Кој ќе ми прави друштво за броење да не патам сама? 8-|
Леле, уште ли веруваш дека може нешто да се смени.
Breaking Bad е единствена серија што има епизода со 10/10 просечна оценка.
Не викам дека е само ради нив, ама дека нивното воспитувањето има некои "последици" на нас има. Еве јас не сум акнсиозна, ама не знам да кажам не...
Зависи кој. Let the good times roll, Honey i washed the kids, Lord of misrule мене ми траат со часови кога ќе се прснам особено на облека ако отиде....
Добро де доста со тоа не треба да се излезе и да се гласа или да се поништи ливчето. Треба да се гласа за некој трет. Само така се дисциплинираат...
[ATTACH] [ATTACH]Конечно mixa кај нас во ДМ.
Мојов е исто 14, не излегува никаде за викенд, само преку лето до игралиште што оди, кај што се собираат сите, преку година нема собирање. Што знам,...
Може и висок да е а да не ме привлекува, нормално. Не може сите да не привлечат, си има и други фактори. Може да е супер згоден и висок ама ако лаже...
Нема врска дали си работела или не, ако си работела сигурно си видела дека се запишуваме ученици со 75 бода па и повеќе тие шо имаат дипломи. Се деси...
Separate names with a comma.