14 Д: Јуфки со козјо сирење У: Банана Р: Пилешко со батат, морков и брокула У: Крушка и смоки од ДМ В: Ноќна на Холе
Да, затнат е маханизамот за прскање. Густи е спрејот. Отвори, извади полека од делови што може да се вади и измиј убаво со топла вода. Јас со...
Јасс:o: Кога треба да добиеш?
Како се справувате со нејадење? Станува веќе невозможно, јаде 3-4 јадења и тие во круг. Во градинка јаде само леб, ручекот не сака ни да го проба
Уште еднаш ќе ти реплицирам. Прво. Јас моето прави на глас го остварив. Што ќе направам со ливчето е мое право. И пример ако заокружев за...
Може некоја препорака за комбинирана машина за перење и сушење? Знам дека генерално сите викаат подобро посебни, ама немам место за две. Има некој...
Членството на вмро и гласачкото тело нивно, со извинување е шлајмот од општеството, луѓе без свое размислување што ќе им се каже тоа прават, дали се...
Imaat reshenie ama gi glasaat, eve ni jas ne znam zoshto. Pa uste se slikaat gordo. Treba da ne gi glasa nikoj, da gubat i da se iskoreni partiskoto...
Море па, гушкање со градоначалникот, море гушки, бацки
Жени јас само дојдов да си кажам дека убавицата моја има забче и тоа не едно туку две. :inlove::inlove: Долго време требаше да пробијат, се ставаше...
Не се работи само за работни места овие од вмро се тотално заслепени и занесени по партијата. И сдсм вработувала партиски па ете не ја гласаше дури...
Хахахахаа најверојатно до бубачките е. Со зрачењето ги уништија :)
Многу едноставно, без да прочитаме нешто само кликаме NEXT.
Јаооооо секоја чест. Мене срцето ќе ми искочи вака. Не си ја мачам душата. :rofl: Се надевам дека е тоа што мислиме. Ти држам многу среќа. :inlove:...
Каде можам да најдам високи чизми до колена на штикла, но да се пошироки во листот? Имам проблем често не ме запетлуваат во листот знам дека има...
47 посто излезеност. 30 посто од тие се некакво гласачко тело кое бира со свој ум. Другите 70 се партиски гласачи. Наместо да излезеа повеќе луѓе и...
I utre site ke kukaat ni ja zedoa Struga albancite...Nikoj ne vi ja zede sami ja dadovte...ama kako ke kaze partijata neli. Neznam dali nekogas ke se...
Дали на некој му се има десено супер милк за коса почна да ми тече од страна кога ќе прскам не знам зошто?
Ако се покажеш може и ќе смени боја :P
Здраво на сите, дали некој ги има истите мутации како моите? Дали примавте клексан од сам почеток на бременост или доволно е само аспирин? [ATTACH]
Separate names with a comma.