Народ кој не научил да избере мудро, секогаш ќе го живее животот во грешка. Изборите се огледало и ако не знаеме да гласаме правилно, ќе гледаме иста...
Свите мафијаши станале јбт све некое мафијање :worried: малку сум ко потресена. :D
Koga kje vidam koj se e sovetnik mi se :puke:
Во Прилеп Левица со кадарот што го има можам да речам се држи супер.. сега го имаа Жаре кој е поинтелегентен од другите.. на изборите 2021 има 2...
Фала
источна Македонија не ми имаат некако капацитет за да ја прифатат Левица, генерално
Левица за да има над 100.000 гласови, многу треба да работи на терен, еве во Источна Македонија доживеа фијаско, во поголемите градови, освен на ниво...
Како поминавте?
abe praat samo spletki Kjamile ti napraila magija zato ne ti idi u zivoto mn ti e ljubomorna ne mozi da te podnesi od zavist je sve :headbang:...
Здраво мајки, малиот пред 3 дена доби осип на внатрешната страна од горниот дел на нозете, како црвени точки притоа кога излезе не го чешаше. По...
Дајте еден бизнис да направиме , кај онаа Вики Чаир , редици луѓе чекаат по 8 саати чекале ......околу 50.000 дневница зимала
За тие пари толку. Ама ипак се поквалитетни од таа роба ја што ја земам од Кина. Различно е тие што шијат се во Бангладеш. И Македонски увозник ако...
Па сеа .... Ајде ќе речам за ѓубрето сме сами криви. Ок. Еве така нека е, макар што не е целосно наша вина ама ете нека биде. Јавен превоз немаш ало...
Ама и што дека ќе ти каже Дуле ќамила и остали , имиња ,минато што со тоа ?
Каква правосмукалка од обичните би препорачале од кои што сте задоволни? Ги гледавме на Самсунг, околу 10-11 илјади беа па докај тој буџет ни треба.
Кандидата ти е толку досадна инфекција што колку и да ја лечиш пак се појавува. Јас користев вагиналетки Мелиора во комбинација со апчето...
Мајки, после година какво млеко давате на дечиња? Ние сме на комбинирано ад и цицање, па за после не знам со какво се продолжува.
Секој има различно искуство и ти можеше во посебен пост да се изнафалиш. Ти одбра да ме цитираш и фактот дека кажа дека нема друга градинка со толку...
Здраво Две 17 годишни девојки бараме работа како промотерки — најмногу нè интересира промовирање производи во молови или делење флаери, важно ни е да...
Separate names with a comma.