:party: (fingers)
[MEDIA]
Фрчко ич не го сакам, ама за Кочани е потполно во право.
Моралниот пад и суровост на овој политички актер нацијата не го дочекува со ликот од „Врисокот“ на Едвард Мунк – туку со рационализации и немар !...
Ne smees svoe mislenje da pises odma uvredeni ke se najdat (facepalm)
[ATTACH]
А тука доста понижуваш ццц, тоа луѓе со бизниси па скенираат, не обична раја. Секој денар е битен, ама секој еден.
Не знаеш колку ти се израдував! :inlove:
Здраво, јас имав проблем исто со покасна и пореметена овулација, одев на следење некој месец и стоп инекција примав кога ќе потврдеше матичната. Јас...
аха важи :D
Оваа мајка е во шок. Жени, мојата неспијачка вчера спиеше од 9ипол до 6ипол без да се разбуди. Во 6ипол станала, пак со цуцла продолжила. Во 15 до 9...
Спиеше жени. Спиеше од 9ипол до 6ипол без да се разбуди. Станала во 6ипол мајка ми и дала цуцла, продолжила. До 8 и 45, едвај ја разбудивме. Станувам...
Ваква жена ми треба...од скенирање мавам 2100, тоа ти се 700 денари месечно, ти ќе ми трошиш по 600, значи 100ка имаш плус да се опуштиш..:D
Ја па мислев дур си (по)млад треба да уживаш и трошиш :?: Ама па ако има кој да плаќа, уживаш 8)
A вака траен е или ?
Bas me utesi :o Da se pomiram i jas deka ke si bidam kako zombi. Da ne se somnevam vo mlekoto i doenjeto? Se nadevam deka ke zavrsi ovoj period ;(
Хахахахахахаах
Separate names with a comma.