Од штаб така им е речено, не дека ќе земи некој од нив да зборува по свое, па можеби и потајно љубоморат на Амар што е учен, бидејќи сите мозочни...
Кај нас Panorama, Verifi и Qualified се од тој тип колку што јас сум информирана. За цени и каде се прават има прилично доста дискусија на темава....
[MEDIA]
Препорака за добар кафич во Аеродром?
Ќе одиш да се лечиш.
И сите со истите флоскули: оДи СоБеРи Го ЃуБрЕтО кАкО оРтСе!:lol:Да бе, Амар ќе ви го собира ѓубрето што ради вашите копита е со недели на улици,...
Здраво, доколку некој би можел да сподели искуство. Правев ребиопсија од ендометриум и излезе дека е покачен бројот на плазма клетки, односно...
А што ако те прави среќен некоја изопачена ствар која што наштетува на друг? :?:
Ама на членката и викале пред 3, мене тоа ми делува рано не знам може грешам.
Амиши и уште 172634 секти, групи, заедници, планинари шетаат по планини и берат овошја Ќе почнам да мислам дека тролаш.
Сакам да умрам
Da, tocno eve jas pravam ispituvanja za tret pat, prvata kiretaza 2018, vtora 2019 i povtorno 11x8mm polip vo matka koj denovite histeroskopsli ke go...
Момс какво кремче за лице користите? Бебешките акни поминаа сами од себе ама така лиценцето и е како рапавко па сакам нешто да купам да ја мачкам....
Каде да најдам убава, густа елка, со темнозелена боја? Од каде сте задоволни? :*:
@joana18 ги имам и тие ама прочитав над полни 3 месеци се давале. @Marge ги сретнав неќна тие што се под нас, баш стариот кажуваше со бебе е така...
Те сакам бе идиот :devil:
Така кога дтка детето, се носи на логопед, ама мало е... Неможам да кажам дали има проблем со говорот. Што знам:| Однесе го на матичен ако тоа ве...
Стресот и психата многу влијае нека проба да се опушти
Да Топ
Јас мислам дека ти со во група амиши. Само се шета по планини се бери овошје се пија сокови и не се троши ич пари!
Separate names with a comma.