Морков никогаш не сум ставала многу, пример 50% од кашата или па чист морков, секогаш како за нас, по малку. Компир син ми не го сакаше во каша,...
[ATTACH] Го има во Зегин, на Солгар.[ATTACH]
[ATTACH]
Оваа тема требало да се мисли во 1991 година кога Македонците во независна Македонија беа околу 70%, што беше лош показател, сега е многу побетер и...
Ќе станам христијанка само за да се прекрстувам ко ќе налага ситуацијата, а мајке ми редовна појава стана. Чупето зборува за 1. секој си наоѓа своја...
Работата е што македонски кандидат во тие две општини нема теоретски шанси да тепа... Љочките таму зависат од Македонците реално кажано зошто нивните...
Јас за моево од Елмекс земам, таа од 6-12 години, и големиот до некаде 10 години ја користеше таа паста, после со нашата паста почна. Задоволна сум,...
Кога имаше ќеркичката 3 год имав вонматерична бременост мислам дека ме скрши потполно ми ја отстранија тубата оперативно... Фала му на Господ си имам...
Постојано ви се случува ова, и постојано му додаваш млеко за утеха (на помалку од два часа) ? Инаку, јас шетам низ дома кога ја држам така. Ќе си...
[ATTACH] [ATTACH]
Од каде го купуваш Ubiqinol од 100 мг? Барам подолго време и не можам да најдам.
@bubemconia моето дете наеднаш почна да пелтечи, дури и тикови разви од стрес. Имаме бебе и плус имаше некоја ситуација во градинка со една од...
Da
Ti blagodaram ❤️
Девојки кажете ми искуства со тестовиве? Нешто што прочитав е дека добро е да бидат со илумина технологија? Но кои се и каде се можат да се направат?...
Biotika.mk
Svakom zdravom coveku je preporucljivo da povremeno izvrsi detoksifikaciju svog organizma i tela postom od cedjenih prirodnih sokova :inlove:
Јас пијам плус микронизирана дхеа од 100 мг (2х50мг), Ubiqinol (активна форма на Q10 2x100 mg) pre mama и profertyl. Имам низок амх.
Хахаха исто само гледам минимумот што треба да дојде за да бебе може надвор. Мене ми е далеку јас сум 29+2 . Не дека ми е многу тешко(сеуште) ама...
четка зедов од дм незнам која фирма е, а паста од алверде исто од дм, многу малце ставам од пастата една точка само
Separate names with a comma.